Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠερισσότερες επιλογές για το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τη Ferryscanner
Ακτοπλοΐα

Περισσότερες επιλογές για το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τη Ferryscanner

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να εντοπίσουν το δρομολόγιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, να συγκρίνουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλαπλές δυνατότητες.

Μία νέα υπηρεσία εγκαινιάζει η Ferryscanner με στόχο να κάνει τη ζωή ευκολότερη σε όσους προτιμούν το πλοίο ως βασικό μέσο μετάβασης σε δημοφιλείς, αλλά και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς ακτοπλοϊκούς προορισμούς. H Ferryscanner, μαζί με τη δυνατότητα online κράτησης και αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, διαθέτει πλέον και μία τεχνολογικά προηγμένη μηχανή αναζήτησης, μέσω της οποίας οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές ακτοπλοϊκών εταιρειών και δρομολογίων, ακόμα κι αν δεν μπορούν να τα αγοράσουν απευθείας από τη Ferryscanner.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να εντοπίσουν το δρομολόγιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους, να συγκρίνουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλαπλές δυνατότητες και εφόσον επιλέξουν κάποιο δρομολόγιο για το οποίο η κράτηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από τη Ferryscanner, να μεταφερθούν / ανακατευθυνθούν στην ιστοσελίδα της εκάστοτε εταιρείας, ώστε να ολοκληρώσουν τη κράτησή τους.

Περνώντας, έτσι, σε ένα νέο υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει το online ταξιδιωτικό γραφείο με μία δυναμική μηχανή αναζήτησης (metasearch), η Ferryscanner προσφέρει πλέον αναβαθμισμένες δυνατότητες στους επισκέπτες της, παρέχοντάς τους όλο το φάσμα των διαθέσιμων δρομολογίων και επιλογών, με στόχο να διευκολύνει τον προγραμματισμό του ταξιδιώτη και τελικά να συμβάλλει στην αύξηση της ακτοπλοϊκής κίνησης και στην ανάπτυξη της σχετικής αγοράς.

Η κα Γιάχοβιτς, μέλος της ομάδας μάρκετινγκ της Ferryscanner δήλωσε: “Συγκριτικά με την παροχή άλλων συναφών online ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η αναζήτηση ακτοπλοϊκών δρομολογίων και η online αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων παραμένει σε μεγάλο βαθμό κατακερματισμένη. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη Ferryscanner ένα one-stop-shop για όσους οργανώνουν το ακτοπλοϊκό τους ταξίδι, ακόμα και αν δεν αγοράζουν τα εισιτήρια τους απευθείας από τη Ferryscanner. Θεωρούμε ότι, μακροπρόθεσμα, η δυνατότητα αυτή θα οδηγήσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους στο να επιλέγουν το πλοίο ως μέσο ταξιδιού και θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλες τις εταιρείες και τους επαγγελματίες του κλάδου”.

Πώς λειτουργεί η νέα υπηρεσία: Αφού εισαχθούν στην πλατφόρμα τα κριτήρια αναζήτησης, ανοίγει η σελίδα αποτελεσμάτων που δείχνει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες. Στις περιπτώσεις, λοιπόν, που υπάρχει δρομολόγιο για το οποίο δεν μπορεί να γίνει απευθείας κράτηση μέσω της Ferryscanner, αυτό εμφανίζεται με μία πορτοκαλί ένδειξη, ενώ παράλληλα ο χρήστης μπορεί μέσω ενός αναδυόμενου παραθύρου να ενημερωθεί περαιτέρω για το εν λόγω δρομολόγιο. Εφόσον τελικώς επιλεγεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ο χρήστης μεταφέρεται στον ιστότοπο της ακτοπλοϊκής εταιρείας, όπου μπορεί να ολοκληρώσει την κράτηση του ταξιδιού του.

Η Ferryscanner είναι μια μηχανή αναζήτησης και online κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018 με έδρα την Αθήνα, με στόχο να απλοποιήσει τη διαδικασία κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να βελτιώσει την εμπειρία των ταξιδιωτών. Η ομάδα της Ferryscanner αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του ταξιδιωτικού και του τουριστικού τομέα. Σήμερα, η Ferryscanner συνεργάζεται με περισσότερες από 60 ακτοπλοϊκές εταιρείες που προσφέρουν εισιτήρια σε 350 προορισμούς σε 24 χώρες, ενώ νέες διαδρομές προστίθενται καθημερινά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024