Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πολιτιστικός τουρισμός

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτιστικού Τουρισμού & Αθλητικών Ειδών Guiping China στην Κίνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Δεκέμβριος 2020, 12:11

Το φεστιβάλ, με την ενσωμάτωση πολιτιστικών ανταλλαγών, προώθησης του τουρισμού, ένδυσης και αθλητικού διαγωνισμού, στοχεύει στην προβολή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών και ενδυμάτων Guiping και της βιομηχανίας πολιτιστικού τουρισμού.


Το 1 |Φεστιβάλ Πολιτιστικού Τουρισμού και Αθλητικών Ειδών Guiping China ξεκίνησε στο Mule Town στην πόλη Guiping της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας την περασμένη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Το Guiping, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Guangxi, βρίσκεται στη διασταύρωση των οικονομικών κύκλων του Δέλτα του ποταμού Pan-Pearl και του κόλπου Pan-Beibu.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, η Guiping έχει ξεπεράσει τις αναπτυξιακές δυσκολίες εν μέσω της πανδημίας COVID-19 και επιτάχυνε την κατασκευή ενός μοντέλου σύγχρονης βιομηχανικής ανάπτυξης υψηλής ποιότητας.

Σκοπεύει να αναπτύξει πέντε μεγάλες βιομηχανίες και να φτάσει τη συνολική αξία παραγωγής τους τα 10 δισ. γιουάν ή ακόμη και να ξεπεράσει τα 50 δισ. γιουάν σε περίπου τρία χρόνια. Η κλωστοϋφαντουργία και η βιομηχανία ενδυμάτων κατατάσσονται στην πρώτη θέση στις πέντε μεγάλες βιομηχανίες. Το Guiping Textile and Garment Industrial Park θα προσπαθήσει να γίνει η μεγαλύτερη παραγωγική βάση της Κίνας για αθλητικά είδη.

Το φεστιβάλ, με την ενσωμάτωση πολιτιστικών ανταλλαγών, προώθησης του τουρισμού, ένδυσης και αθλητικού διαγωνισμού, στοχεύει στην προβολή της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών και ενδυμάτων Guiping και της βιομηχανίας πολιτιστικού τουρισμού με πολλαπλούς τρόπους, επιταχύνοντας τον μετασχηματισμό και την αναβάθμιση της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων και διαμόρφωσης ενός νέου προτύπου ανάπτυξης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top