Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Διεύρυνση της Ηeliades DMC σε νέες αγορές εκτός της γαλλικής

Τατιάνα Ρόκου - 30 Δεκέμβριος 2020, 15:36

Η Ηλιάδες Διακοπές στην Ελλάδα ΑΕ – Ηéliades DMC στο εξής αποτελεί αυτοτελή και ανεξάρτητη εταιρεία, αλλά διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Vacances Heliades SA.


Η Vacances Heliades S.A. πρόσφατα ολοκλήρωσε την πώληση του 100% των μετοχών της ελληνικής θυγατρικής εταιρείας Ηλιάδες Διακοπές στην Ελλάδα ΑΕ – Ηeliades DMC, θεωρώντας στρατηγικής σημασίας την αυτονόμηση της ελληνικής εταιρείας για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξή της. Στόχος της νέας διοίκησης είναι η διεύρυνση σε νέες αγορές εκτός της γαλλικής.

Την εταιρρία στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά, αναλαμβάνουν, η κα Μαρία Παπαδάκη (ιδιοκτήτρια της εταιρείας Event Makers DMC στην Αθήνα) και ο κ. Αντώνης Κουτσογιαννάκης (ιδιοκτήτης της εταιρείας Beyond Limits Travel στο Ηράκλειο Κρήτης), με την κα Φιλία Καρακατσάνη.

Η Ηλιάδες Διακοπές στην Ελλάδα ΑΕ – Ηéliades DMC στο εξής αποτελεί αυτοτελή και ανεξάρτητη εταιρεία, αλλά διατηρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Vacances Heliades SA με το ίδιο προσωπικό του ελληνικού γραφείου όπως και σήμερα.

Τα γραφεία της Αθήνας θα μεταφερθούν σύντομα στην Λεωφόρο Συγγρού 130 (έναντι ξενοδοχείου Intercontinental) ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας θα παραμείνουν τα ίδια.

Τα γραφεία της Κρήτης παραμένουν στην ίδια διεύθυνση στο Ηράκλειο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top