Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣκιάθος, Σαντορίνη και Πρέβεζα οι νέοι προορισμοί της Jet2 το καλοκαίρι του 2022
Αεροπορικές εταιρείες

Σκιάθος, Σαντορίνη και Πρέβεζα οι νέοι προορισμοί της Jet2 το καλοκαίρι του 2022

Τρία νέα ελληνικά δρομολόγια προς Σκιάθο, Σαντορίνη και Πρέβεζα έχουν προστεθεί για το καλοκαίρι του 2022, καθένα με εβδομαδιαία υπηρεσία. Προσφέρονται επίσης εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Σμύρνη, τη Νάπολη και τη Θεσσαλονίκη.

Οι επιβάτες της Jet2 θα μπορούν να επιλέξουν από συνολικά 32 ηλιόλουστους προορισμούς με την Jet2.com και το Jet2holidays μετά την επέκταση της καλοκαιρινής προσφοράς της αεροπορικής εταιρείας από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.

Τρία νέα ελληνικά δρομολόγια προς Σκιάθο, Σαντορίνη και Πρέβεζα έχουν προστεθεί για το καλοκαίρι του 2022, καθένα με εβδομαδιαία υπηρεσία. Προσφέρονται επίσης εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Σμύρνη, τη Νάπολη και τη Θεσσαλονίκη.

Ένα ευρύ φάσμα πτήσεων (προς άμεση πώληση) προς δημοφιλείς προορισμούς όπως τα Κανάρια νησιά, οι Βαλεαρίδες, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Τουρκία και η Πορτογαλία θα είναι επίσης διαθέσιμο σε όσους σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Gordon Dewar, διευθύνων σύμβουλος του Αεροδρομίου του Εδιμβούργου δήλωσε: “Αν όλα τα πράγματα πάνε καλά με το εμβόλιο, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί, ξέρουμε ότι οι άνθρωποι θα είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουν ξεφύγουν με την πρώτη ευκαιρία, να απολαύσουν τον ήλιο και να κάνουν τις διακοπές που λαχταρούσαν. Αυτό το βελτιωμένο και διευρυμένο πρόγραμμα σε 32 ηλιόλουστους προορισμούς από τις Jet2.com και Jet2 θα προσφέρει μια σειρά επιλογών για οικογένειες που αναζητούν τις διακοπές στην παραλία, ζευγάρια που επιθυμούν να επισκεφθούν μερικές από τις πιο φανταστικές πόλεις της Ευρώπης και φίλους που επιθυμούν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή σε μερικές νησιωτικές πόλεις. Ελπίζουμε να προσφέρει κάτι πολυαναμενόμενο, από τη στιγμή που θα γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια”.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, ανέφερε: “Μετά από μεγάλη αβεβαιότητα, τα θετικά νέα για ένα εμβόλιο σε συνδυασμό με την επιθυμία του κόσμου να ξεφύγει, σημαίνει ότι βλέπουμε έντονη ζήτηση από τους παραθεριστές, που θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις μελλοντικές τους διακοπές. Όπως πάντα, ανταποκρινόμαστε σε όσα μας λένε οι πελάτες μας, οπότε έχουμε θέσει ήδη σε πώληση το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2022 από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, νωρίτερα από ποτέ”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024