Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠρωτοχρονιάτικη ψηφιακή δράση του ΕΟΤ για προβολή της Ελλάδας στην Κίνα
Προώθηση προορισμού

Πρωτοχρονιάτικη ψηφιακή δράση του ΕΟΤ για προβολή της Ελλάδας στην Κίνα

Κεντρική δράση της καμπάνιας ήταν η προβολή 24ωρου live streaming με την ανατολή του ηλίου σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την υφήλιο. Το ελληνικό live streaming είχε περισσότερα από 2 εκατ. views.

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε ο ΕΟΤ την ψηφιακή προβολή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές και το 2021, στο πλαίσιο των συστηματικών πρωτοβουλιών του για την αποτελεσματική προώθηση του ελληνικού τουρισμού μέσω πρωτότυπων ψηφιακών δράσεων.

Την 1η Ιανουαρίου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας συμμετείχε χωρίς οικονομική επιβάρυνση στην πρωτοχρονιάτικη καμπάνια “Sunrise 2021” του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Wechat του Ομίλου Tencent. Το κινεζικό Wechat είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Ασία με περισσότερους από 1,2 δισ. ενεργούς χρήστες.

Κεντρική δράση της καμπάνιας ήταν η προβολή 24ωρου live streaming με την ανατολή του ηλίου σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την υφήλιο. Η Ελλάδα συμμετείχε με προβολή 15λεπτου βίντεο από την ανατολή του ηλίου στην Αθήνα, έπειτα από συντονισμό της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας και με τη συνδρομή των influencers δίδυμων αδερφών Ερωτόκριτου, γνωστών ως «Greek Twins», που ανέλαβαν τη μετάδοση με πλάνα από τον Υμηττό και την Ακρόπολη.

Η καμπάνια και τα live streaming βίντεο προβλήθηκαν από την πλατφόρμα Channels του Wechat, ενώ το ελληνικό live streaming είχε περισσότερα από 2 εκατ. views.

Η καμπάνια “Sunrise 2021”, η οποία ήταν η μεγαλύτερη που διοργάνωσε το Wechat τον τελευταίο χρόνο, πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του και με σκοπό να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας για το νέο έτος στο κινέζικο κοινό.

Εκτός από την Ελλάδα, στην καμπάνια συμμετείχαν επίσης η Γαλλία, η Αίγυπτος, το Μεξικό, το Περού, η Μάλτα, η Αγγλία, η Αργεντινή, η Ισλανδία, η Κένυα και η Σαουδική Αραβία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024