Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2 ακυρώνει πτήσεις και πακέτα διακοπών έως τις 25 Μαρτίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Ιανουάριος 2021, 13:49

Οι πελάτες των οποίων οι διακοπές ακυρώνονται θα λάβουν αποζημίωση.


Η Jet2 ανέστειλε το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών της μέχρι τις 25 Μαρτίου λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας και των ταξιδιωτικών περιορισμών που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Για όσους πελάτες πρόκειται να ταξιδέψουν από τις 26 Μαρτίου και μετά, οι τουριστικοί πράκτορες θα λάβουν περαιτέρω ενημερώσεις αργότερα. Οι πελάτες των οποίων οι διακοπές ακυρώνονται θα λάβουν αποζημίωση.

Σε δήλωσή της, η Jet2 αναφέρει: “Όταν πελάτες μας, που δεν ταξιδεύουν ακόμη, επηρεάζονται από τυχόν αλλαγές του προγράμματος, η προσέγγισή μας για την παροχή ομαλών και γρήγορων αποζημιώσεων είναι ευρέως εγκεκριμένη από ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και ακυρώνουμε αυτόματα τις επηρεαζόμενες κρατήσεις με σχετική επιστροφή χρημάτων. Από την έναρξη της πανδημίας, πάντα σεβόμαστε το γεγονός ότι οι πελάτες θα πρέπει να λάβουν τα χρήματά τους πίσω, εάν δεν τους έχουμε παράσχει την πτήση ή τις διακοπές τους.

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα θυμούνται αυτήν την προσέγγιση και ο τρόπος που τους φροντίσαμε θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε με επιτυχία, ώστε να γίνουμε η κορυφαία και καλύτερη ταξιδιωτική επιχείρηση αναψυχής του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Σε μια προσπάθεια να κλείσει με ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα, η Jet2 προσθέτει: “Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές μας και με μια τεράστια επιλογή δημοφιλών προορισμών διαθέσιμων από όλο το δίκτυο των 10 βάσεών μας στο Ην. Βασίλειο, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από κάποιες φανταστικές προσφορές για το καλοκαίρι του 21, τον χειμώνα του 21-22 και το καλοκαίρι του 2022. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες δουλεύουν σκληρά, εξοικονομούν χρήματα για τις διακοπές τους και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τους μεταφέρουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολύτιμους πελάτες μας και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες για την υπομονή και την κατανόησή τους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top