Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Jet2 ακυρώνει πτήσεις και πακέτα διακοπών έως τις 25 Μαρτίου
Αεροπορικές εταιρείες

Η Jet2 ακυρώνει πτήσεις και πακέτα διακοπών έως τις 25 Μαρτίου

Οι πελάτες των οποίων οι διακοπές ακυρώνονται θα λάβουν αποζημίωση.

Η Jet2 ανέστειλε το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών της μέχρι τις 25 Μαρτίου λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας και των ταξιδιωτικών περιορισμών που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Για όσους πελάτες πρόκειται να ταξιδέψουν από τις 26 Μαρτίου και μετά, οι τουριστικοί πράκτορες θα λάβουν περαιτέρω ενημερώσεις αργότερα. Οι πελάτες των οποίων οι διακοπές ακυρώνονται θα λάβουν αποζημίωση.

Σε δήλωσή της, η Jet2 αναφέρει: “Όταν πελάτες μας, που δεν ταξιδεύουν ακόμη, επηρεάζονται από τυχόν αλλαγές του προγράμματος, η προσέγγισή μας για την παροχή ομαλών και γρήγορων αποζημιώσεων είναι ευρέως εγκεκριμένη από ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και ακυρώνουμε αυτόματα τις επηρεαζόμενες κρατήσεις με σχετική επιστροφή χρημάτων. Από την έναρξη της πανδημίας, πάντα σεβόμαστε το γεγονός ότι οι πελάτες θα πρέπει να λάβουν τα χρήματά τους πίσω, εάν δεν τους έχουμε παράσχει την πτήση ή τις διακοπές τους.

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα θυμούνται αυτήν την προσέγγιση και ο τρόπος που τους φροντίσαμε θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε με επιτυχία, ώστε να γίνουμε η κορυφαία και καλύτερη ταξιδιωτική επιχείρηση αναψυχής του Ηνωμένου Βασιλείου”.

Σε μια προσπάθεια να κλείσει με ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα, η Jet2 προσθέτει: “Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τις βραβευμένες πτήσεις και τις διακοπές μας και με μια τεράστια επιλογή δημοφιλών προορισμών διαθέσιμων από όλο το δίκτυο των 10 βάσεών μας στο Ην. Βασίλειο, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από κάποιες φανταστικές προσφορές για το καλοκαίρι του 21, τον χειμώνα του 21-22 και το καλοκαίρι του 2022. Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες δουλεύουν σκληρά, εξοικονομούν χρήματα για τις διακοπές τους και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα τους μεταφέρουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολύτιμους πελάτες μας και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες για την υπομονή και την κατανόησή τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024