Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental

Νέος γενικός διευθυντής στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental

Τη θέση του γενικού διευθυντή στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental στην Αθήνα, ανέλαβε από τον Απρίλιο του 2002 ο κ. Michael Koth. Στέλεχος της Inter-Continental Hotels & Resorts για 16 συναπτά […]

Τη θέση του γενικού διευθυντή στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental<.> στην Αθήνα, ανέλαβε από τον Απρίλιο του 2002 ο<...> κ. Michael Koth. Στέλεχος της Inter-Continental Hotels & Resorts για 16 συναπτά χρόνια, έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα αξιόλογη επαγγελματική πορεία που περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της αλυσίδας σε όλο τον κόσμο.

Ο τελευταίος σταθμός του Michael Koth πριν την άφιξη του στο Athenaeum Inter-Continental, ήταν το ξενοδοχείο Forum στο Βερολίνο όπου κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή από το 1999. Άλλοι σταθμοί στην καριέρα του περιλαμβάνουν τη γενική διεύθυνση του ξενοδοχείου Forum στο Αμβούργο, τις θέσεις του ως Director of Operations και ως Resident Manager στα ξενοδοχεία Inter-Continental στο Βελιγράδι και Regency Inter-Continental στο Μπαχρέιν, αντίστοιχα και τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing στο Ξενοδοχείο Inter-Continental στη Βιέννη.

Γεννήθηκε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Γερμανία, είναι 40 χρόνων, παντρεμένος και έχει δύο γιους.

Σχετικά με τη νέα του θέση, ο Michael Koth ανέφερε ότι 'Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ιδιαίτερα που βρίσκομαι σ' ένα ξενοδοχείο σαν το Athenaeum Inter-Continental!'

Οι επενδύσεις που ήδη ολοκληρώθηκαν στο ξενοδοχείο Athenaeum Inter-Continental αφορούν μεταξύ άλλων στην πλήρη ανακαίνιση 543 δωματίων και σουιτών, στη δημιουργία του Athenaeum Conference Center και δύο ειδικών ορόφων Club Inter-Continental – στον 8ο και 9ο όροφο του ξενοδοχείου, και στην πλήρη ανακαίνιση και στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του Athenaeum Ballroom, που κατατάσσεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2003, με την καθολική ανακαίνιση της κεντρικής εισόδου και του lobby καθώς και με κάποιες συναρπαστικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν σύντομα, σε ότι αφορά στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. 'Με την ολοκλήρωση της εκτενούς ανακαίνισης του ξενοδοχείου, και με την υποστήριξη του προσωπικού μου, είμαι σίγουρος ότι το Athenaeum Inter-Continental θα αντιμετωπίσει με επιτυχία την πρόκληση που παρουσιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, εξακολουθώντας πάντα να παρέχει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα άνεσης, ποιότητας και εξυπηρέτησης στους πελάτες του', συνεχίζει ο κ. Michael Koth.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024