Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βράβευση των 10 δημοφιλέστερων ξενοδοχείων της Ελλάδας στη γερμανόφωνη τουριστική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Ιανουάριος 2021, 11:28

Το Corissia Harmony ψηφίστηκε ως το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο της Ελλάδας στη γερμανόφωνη τουριστική αγορά από τη HolidayCheck.


Ανακοινώθηκαν χθες 13 Ιανουαρίου 2021 από τη διαδικτυακή πλατφόρμα HolidayCheck τα βραβεία για τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Την βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν πάνω από 1 εκατ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης HolidayCheck θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτή αποτελεί μάλιστα βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία.

Στην Ελλάδα βραβεύτηκαν φέτος τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία με το HolidayCheck Special Award 2021. Τα βραβευμένα ξενοδοχεία είναι:

 1. Corissia Harmony Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων
 2. Hotel Apollon, Χαλκιδική
 3. SENTIDO Port Royal Villas & Spa, Ρόδος
 4. Pilot Beach Resort, Καβρός Χανίων
 5. Apollon Xenonas AppartHotel, Χαλκιδική
 6. Corissia Beach Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων
 7. Sunny Days Hotel, Κως
 8. Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, Σίσι Λασιθίου
 9. Istion Club & Spa, Χαλκιδική
 10. Corissia Princess Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι βραβεύτηκαν στα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και οι 3 μονάδες της ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Corissia Hotels στη Γεωργιούπολη με το ξενοδοχείο της αλυσίδας, Corissia Harmony, να ψηφίζεται ως το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο της Ελλάδας στη γερμανόφωνη τουριστική αγορά.

Ειδικά για την Κρήτη η σειρά βράβευσης:
 1. Corissia Harmony Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων
 2. Pilot Beach Resort, Καβρός Χανίων
 3. Corissia Beach Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων
 4. Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, Σίσι Λασιθίου
 5. Corissia Princess Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων
 6. Hapimag Resort, Δαμνόνι Ρεθύμνου
 7. Daios Cove Luxury Resort, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου
 8. Aldiana Club Kreta, Μοχλός Λασιθίου
 9. Ikones Seafront Luxury Suites, Ρέθυμνο
 10. Petousis Hotel & Suites, Αμμουδάρα Ηρακλείου

Εκπρόσωπος της Corissia Hotels δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η φετινή πανελλήνια διάκριση έρχεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη σαιζόν όπου η υιοθέτηση και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής ,προφύλαξης και πρόληψης εξασφάλισε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας χωρίς περιορισμούς στην εμπειρία των επισκεπτών μας. Ο στόχος επετεύχθη για την καλοκαιρινή σεζόν 2020 με μηδενικά κρούσματα COVID-19 και πανελλήνια πρωτιά στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας. Η οικογένεια Τσιλεδάκη, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων της και όλους τους συνεργάτες της, στην κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και εξέλιξης των υψηλών υπηρεσιών, για το άψογο κλίμα συνεργασίας, τη συλλογικότητά τους, το ζήλο, αλλά και την αγάπη και επιθυμία τους για ένα άριστο αποτέλεσμα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών. Εκτιμούμε πολύ τη συμβολή όλων ως ένα ακόμη συστατικό της επιτυχίας αυτής”.

Η εταιρεία Ι. Τσιλεδάκης ΑΕ ιδρύθηκε το 1986 από τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο κ. Ιωσήφ Τσιλεδάκη. Τα 35 χρόνια που δραστηριοποιείται η εταιρεία στον τομέα του τουρισμού, αναπτύσσεται συνεχώς σε ένα οικογενειακό κλίμα που στόχο έχει, εκτός των επιχειρηματικών προσδοκιών, να συμβάλει άμεσα αλλά και έμμεσα στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες της, και να λειτουργεί με επαγγελματισμό προς όλους τους εμπλεκομένους με αυτήν. Διαθέτει τις ξενοδοχειακές μονάδες Corissia Beach, Corissia Princess , Corissia Harmony στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και τo νέο συγκρότημα Chania Flair στη πόλη των Χανίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top