Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises ανακοίνωσε νέα ημερομηνία επανέναρξης των κρουαζιέρων της στο Αιγαίο
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε νέα ημερομηνία επανέναρξης των κρουαζιέρων της στο Αιγαίο

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει νέα ημερομηνία επανέναρξης την άνοιξη του 2021 και νέο λιμάνι επιβίβασης/ αποβίβασης το Λιμάνι του Λαυρίου για τις κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Η πρώτη κρουαζιέρα του 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου.

Λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών διεθνώς και της αναστολής λειτουργίας των ελληνικών λιμανιών για τα κρουαζιερόπλοια εξαιτίας της πανδημίας, η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει ότι η τουριστική περίοδος για το 2021 θα ξεκινήσει τις 24 Απριλίου με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων “Ειδυλλιακό Αιγαίο”. Η έναρξη της σεζόν ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Μάρτιο. Οι επιβάτες που έχουν κρατήσεις για τις κρουαζιέρες που ήταν προγραμματισμένες για το Μάρτιο και νωρίς τον Απρίλιο και ακυρώθηκαν, θα λάβουν πιστωτικό σημείωμα για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit/ FCC) με δυνατότητα επιστροφής του 100% του καταβληθέντος ποσού, συν δώρο ένα επιπλέον πιστωτικό σημείωμα, ισάξιο με το 20% του ναύλου της κρουαζιέρας που έχει καταβληθεί για μία μελλοντική κράτηση.

Ως επιπρόσθετο στοιχείο ευελιξίας και λαμβάνοντας υπόψη τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας, η Celestyal ανακοινώνει ότι παρέχει τη δυνατότητα σε όσους ήδη κατέχουν ή πρόκειται να λάβουν πιστωτικά σημειώματα (FCC) να τα αξιοποιήσουν και στις κρουαζιέρες που αναμένεται να ανακοινώσει η εταιρεία για το 2023, συμπληρωματικά σε εκείνες που θα πραγματοποιηθούν το 2021 και το 2022.

Επιπρόσθετα, η Celestyal Cruises ανακοινώνει ότι θα μεταφέρει τις αναχωρήσεις τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” από το Λιμάνι του Πειραιά στο Λιμάνι του Λαυρίου, που βρίσκεται μόλις 25 χλμ. από τον Αερολιμένα Αθηνών. Η πρώτη κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου” θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου, ενώ τα δρομολόγια τριών διανυκτερεύσεων “Εικόνες του Αιγαίου» θα ξεκινήσουν στις 30 Απριλίου. Η Celestyal Cruises θα έχει αποκλειστική χρήση του επιβατικού σταθμού στο Λαύριο για τις μέρες που έχει αναχώρηση και άφιξη, εξασφαλίζοντας έτσι μια βελτιωμένη και ταχύτερη εμπειρία επιβίβασης και αποβίβασης. Ο συγκεκριμένος τερματικός σταθμός θα επιτρέψει τη βέλτιστη εφαρμογή των ενδελεχών και αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, διασφαλίζοντας παράλληλα, ότι οι κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων της Celestyal Cruises θα διενεργούνται απρόσκοπτα και εντός του συγκεκριμένου απαιτητικού χρονοδιαγράμματός τους.

“Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε τη συνεργασία με το λιμάνι του Λαυρίου για τη χρήση του νέου, σύγχρονου επιβατικού σταθμού, ώστε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας για τις δημοφιλείς κρουαζιέρες μας των τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων ‘Εικόνες του Αιγαίου’ για τη σεζόν 2021”, δηλώνει ο Leslie Peden, γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises. “Σύμφωνα με το όραμα της Celestyal Cruises να προσφέρει ακόμα πιο γνήσιες εμπειρίες, το Λαύριο είναι μια μικρή, ιστορική ελληνική πόλη στα προάστια της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών και μόλις 10 λεπτά από τον παγκοσμίως γνωστό Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Το Λαύριο αποτελεί έναν ακόμη ενδιαφέροντα προορισμό που αξίζει κανείς να ανακαλύψει.

Ελπίζουμε η αναβολή της έναρξης της προγραμματισμένης σεζόν να μην προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες μας. Η κύρια προτεραιότητά μας είναι πάντοτε η άψογη φιλοξενία των επισκεπτών μας και σε αυτό το πλαίσιο θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα βιώσουν τη βραβευμένη εμπειρία της Celestyal Cruises και θα επισκεφτούν απρόσκοπτα όλους τους μοναδικούς προορισμούς των περιοχών που προσεγγίζουμε”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024