Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Ελλάδα ιδανικός προορισμός για διακοπές και γαμήλιο τουρισμό σε Φινλανδία και Σουηδία
Γαμήλιος τουρισμός

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για διακοπές και γαμήλιο τουρισμό σε Φινλανδία και Σουηδία

Δημοσιεύματα προτείνουν ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην Ήπειρο αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά της χώρας (Σαντορίνη, Σκόπελος, Κρήτη, Ρόδος).

Η Ελλάδα έχει την τιμητική της στη σκανδιναβική αγορά τον μήνα Ιανουάριο, καθώς προβάλλεται -με εκτενή αφιερώματα- ως ιδανικός προορισμός γαμήλιου τουρισμού και διακοπών, τόσο στην Φινλανδία όσο και στην Σουηδία, κατόπιν ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Το έγκριτο θεματικό περιοδικό γάμου “HAAT (WEDDING)” στην έντυπη έκδοσή του, κυκλοφόρησε αυτόν το μήνα με πρωτοσέλιδο και εσωτερικό ρεπορτάζ τεσσάρων σελίδων, με το οποίο προτείνει και περιγράφει ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην Ήπειρο, αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά της χώρας (Σαντορίνη, Σκόπελος, Κρήτη, Ρόδος). Το συγκεκριμένο άρθρο είχε προβληθεί και στην online έκδοση του περιοδικού -μεταξύ άλλων τριών επιπλέον  άρθρων- τα οποία παρουσίαζαν περισσότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα πέραν των προαναφερόμενων.

Τα ελληνικού ενδιαφέροντος άρθρα είχαν, μέχρι πρόσφατα, συνολικά 240.420 μοναδικούς επισκέπτες από τη Φινλανδία.

Εκτενή αναφορά σε 17 ελληνικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, κάνει επίσης το έγκριτο τουριστικό περιοδικό “Allt om Resor” της Σουηδίας. Πρόκειται για τα νησιά Αντίπαρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κάρπαθος, Κως, Σύμη Πάτμος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ιθάκη, Ύδρα, Σκιάθος, Σκόπελος, Σάμος, Κρήτη. Το online άρθρο για τα ελληνικά νησιά δημοσιεύθηκε επίσης μέσα στον Ιανουάριο (στις 13/1/21), μήνας κατά τον οποίο παραδοσιακά οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις θερινές τους διακοπές, οι οποίες βεβαίως και φέτος, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη, αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων, που ήδη λαμβάνονται.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024