Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Γαμήλιος τουρισμός

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για διακοπές και γαμήλιο τουρισμό σε Φινλανδία και Σουηδία

Τατιάνα Ρόκου - 19 Ιανουάριος 2021, 09:21

Δημοσιεύματα προτείνουν ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην Ήπειρο αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά της χώρας (Σαντορίνη, Σκόπελος, Κρήτη, Ρόδος).


Η Ελλάδα έχει την τιμητική της στη σκανδιναβική αγορά τον μήνα Ιανουάριο, καθώς προβάλλεται -με εκτενή αφιερώματα- ως ιδανικός προορισμός γαμήλιου τουρισμού και διακοπών, τόσο στην Φινλανδία όσο και στην Σουηδία, κατόπιν ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας.Το έγκριτο θεματικό περιοδικό γάμου “HAAT (WEDDING)” στην έντυπη έκδοσή του, κυκλοφόρησε αυτόν το μήνα με πρωτοσέλιδο και εσωτερικό ρεπορτάζ τεσσάρων σελίδων, με το οποίο προτείνει και περιγράφει ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην Ήπειρο, αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά της χώρας (Σαντορίνη, Σκόπελος, Κρήτη, Ρόδος). Το συγκεκριμένο άρθρο είχε προβληθεί και στην online έκδοση του περιοδικού -μεταξύ άλλων τριών επιπλέον  άρθρων- τα οποία παρουσίαζαν περισσότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα πέραν των προαναφερόμενων.

Τα ελληνικού ενδιαφέροντος άρθρα είχαν, μέχρι πρόσφατα, συνολικά 240.420 μοναδικούς επισκέπτες από τη Φινλανδία.Εκτενή αναφορά σε 17 ελληνικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, κάνει επίσης το έγκριτο τουριστικό περιοδικό “Allt om Resor” της Σουηδίας. Πρόκειται για τα νησιά Αντίπαρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κάρπαθος, Κως, Σύμη Πάτμος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ιθάκη, Ύδρα, Σκιάθος, Σκόπελος, Σάμος, Κρήτη. Το online άρθρο για τα ελληνικά νησιά δημοσιεύθηκε επίσης μέσα στον Ιανουάριο (στις 13/1/21), μήνας κατά τον οποίο παραδοσιακά οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις θερινές τους διακοπές, οι οποίες βεβαίως και φέτος, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη, αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων, που ήδη λαμβάνονται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top