Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και οικονομία

Ποιοι ΚΑΔ κλάδων επαναλειτουργούν και ποιοι μένουν σε αναστολή

Τατιάνα Ρόκου - 19 Ιανουάριος 2021, 09:53

Διευκρίνιση για την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων και ορθών επαναλήψεων στο Πληροφοριακό Σύστημα 'ΕΡΓΑΝΗ' για το χρονικό διάστημα 18-25 Ιανουαρίου.


Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίωσε τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που τελούν σε αναστολή λειτουργίας και αυτούς που επαναλειτουργούν και πλήττονται για την περίοδο 18-25 Ιανουαρίου.

Το υπουργείο διευκρίνισε παράλληλα το πως θα γίνει η υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων και ορθών επαναλήψεων στο Πληροφοριακό Σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ” για το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, σε συνέχεια της από 15ης Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωσης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αναφορικά με την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων και ορθών επαναλήψεων στο Πληροφοριακό Σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ για το χρονικό διάστημα από 18 έως 25 Ιανουαρίου 2021, παρατίθενται παραρτήματα με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) κλάδων που παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας τους με εντολή δημόσιας αρχής σε όλη την Επικράτεια, καθώς και με τους ΚΑΔ που επαναλειτουργούν και πλήττονται από 18 έως 25 Ιανουρίου 2021.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΔ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top