Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠρόταση Ζαχαράκη για διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του ΠΟΤ στην Ελλάδα
Τουριστική εκπαίδευση

Πρόταση Ζαχαράκη για διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του ΠΟΤ στην Ελλάδα

Η υφυπουργός Τουρισμού κατέθεσε επίσης πρόταση για την συμπερίληψη ελληνικών πανεπιστημίων στους συνεργαζόμενους με την Επιτροπή ακαδημαϊκούς φορείς.

Το έργο που έχει συντελεστεί στη χώρα μας στο πεδίο της αναβάθμισης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανέδειξε η υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Τουριστική Εκπαίδευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τόνισε δε τις ανάγκες ενίσχυσης της ψηφιακής διάστασης των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης, διαρκούς αναβάθμισης δεξιοτήτων, αλλά και απόκτησης νέων δεξιοτήτων για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό.

Επιπροσθέτως, η κα Ζαχαράκη κατέθεσε πρόταση για την συμπερίληψη ελληνικών πανεπιστημίων στους συνεργαζόμενους με την Επιτροπή ακαδημαϊκούς φορείς, καθώς και για τη διεξαγωγή του πρώτου συνεδρίου της Επιτροπής σχετικά με την εξ αποστάσεως τουριστική εκπαίδευση, στην Ελλάδα.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι στην Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν 11 χώρες περιλαμβανομένης της Ελλάδας, τίθεται ως στόχος η ανάδειξη και η υποστήριξη των δικτύων εξ αποστάσεως μάθησης στο χώρο της τουριστικής εκπαίδευσης, ιδιαίτερα μέσω συνεργασιών με ακαδημαϊκά ιδρύματα τουριστικής εκπαίδευσης διεθνούς κύρους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024