Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤην Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έρχεται το δεύτερο 100% Broadcasting
Ξενοδοχία

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έρχεται το δεύτερο 100% Broadcasting

Προσωπικότητες από το ξενοδοχειακό design, από επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς (Κρήτη και Ιωάννινα), αλλά και από τον κλάδο των τουριστικών πρακτόρων, συνυπάρχουν στις εκπομπές του 100% Broadcasting αυτής της εβδομάδας.

Μετά το επιτυχημένο πρώτο 100% Broadcasting, το δεύτερο έρχεται να ‘καθιερώσει’ το εβδομαδιαίο του ραντεβού με τους επαγγελματίες του τουρισμού, λαμβάνοντας πλέον την οριστική δομή του.

11.00-11.45: 100% Hospitality Person
Καλεσμένος: Ιωάννης Σολωμόζης
Το Hospitality Person αυτής της εβδομάδας είναι ένας Product Designer, που συνδύασε τις σπουδές του στο marketing με την αγάπη για το design δημιουργώντας την εταιρεία Solo, ένα από τα πιο γνωστά brand υφασμάτων στον ξενοδοχειακό κλάδο, με διεθνείς διακρίσεις και πολύ σημαντικές συνεργασίες.

17.00-18.10: 100% Tourism Destinations
Ο κ. Δημήτρης Αντωνάκος, διευθύνων σύμβουλος της Demand Fairs & Media, και ο κ. Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας Γαστροτουρισμού και συνιδρυτής του Flatod-19, συντονίζουν μια συζήτηση και μαζί με τους καλεσμένους τους θα “ταξιδέψουν” σε δύο προορισμούς και θα αναλύσουν το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Προορισμός: Κρήτη
Καλεσμένοι: Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, αντιπρόεδρος Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, Μανώλης Τσακαλάκης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου, γενικός γραμματέας ΠΟΞ

Προορισμός: Ιωάννινα
Καλεσμένος: Σπύρος Σουρέλης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

Θέμα: Ο ελληνικός τουρισμός στις προκλήσεις του 2021
Καλεσμένος: Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Προσωπικότητες από το ξενοδοχειακό design, από επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς (Κρήτη και Ιωάννινα), αλλά και από τον κλάδο των τουριστικών πρακτόρων, συνυπάρχουν στις εκπομπές του 100% Broadcasting αυτής της εβδομάδας. Διαρκής στόχος, η παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης, αλλά και η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων για τα επίκαιρα ζητήματα που
απασχολούν τον κλάδο της φιλοξενίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024