Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έρχεται το δεύτερο 100% Broadcasting

Τατιάνα Ρόκου - 20 Ιανουάριος 2021, 15:52

Προσωπικότητες από το ξενοδοχειακό design, από επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς (Κρήτη και Ιωάννινα), αλλά και από τον κλάδο των τουριστικών πρακτόρων, συνυπάρχουν στις εκπομπές του 100% Broadcasting αυτής της εβδομάδας.


Μετά το επιτυχημένο πρώτο 100% Broadcasting, το δεύτερο έρχεται να ‘καθιερώσει’ το εβδομαδιαίο του ραντεβού με τους επαγγελματίες του τουρισμού, λαμβάνοντας πλέον την οριστική δομή του.

11.00-11.45: 100% Hospitality Person
Καλεσμένος: Ιωάννης Σολωμόζης
Το Hospitality Person αυτής της εβδομάδας είναι ένας Product Designer, που συνδύασε τις σπουδές του στο marketing με την αγάπη για το design δημιουργώντας την εταιρεία Solo, ένα από τα πιο γνωστά brand υφασμάτων στον ξενοδοχειακό κλάδο, με διεθνείς διακρίσεις και πολύ σημαντικές συνεργασίες.

17.00-18.10: 100% Tourism Destinations
Ο κ. Δημήτρης Αντωνάκος, διευθύνων σύμβουλος της Demand Fairs & Media, και ο κ. Δημήτρης Βασιλείου, επιχειρηματίας Γαστροτουρισμού και συνιδρυτής του Flatod-19, συντονίζουν μια συζήτηση και μαζί με τους καλεσμένους τους θα “ταξιδέψουν” σε δύο προορισμούς και θα αναλύσουν το παρόν και το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.

Προορισμός: Κρήτη
Καλεσμένοι: Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, αντιπρόεδρος Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, Μανώλης Τσακαλάκης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου, γενικός γραμματέας ΠΟΞ

Προορισμός: Ιωάννινα
Καλεσμένος: Σπύρος Σουρέλης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

Θέμα: Ο ελληνικός τουρισμός στις προκλήσεις του 2021
Καλεσμένος: Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων

Προσωπικότητες από το ξενοδοχειακό design, από επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς (Κρήτη και Ιωάννινα), αλλά και από τον κλάδο των τουριστικών πρακτόρων, συνυπάρχουν στις εκπομπές του 100% Broadcasting αυτής της εβδομάδας. Διαρκής στόχος, η παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης, αλλά και η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων για τα επίκαιρα ζητήματα που
απασχολούν τον κλάδο της φιλοξενίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top