Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Το blog του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης ενισχύει την Content Marketing στρατηγική του

Τατιάνα Ρόκου - 22 Ιανουάριος 2021, 11:53

Το νέο blog που θα λειτουργεί συμπληρωματικά του επίσημου portal της πόλης thessaloniki.travel, στοχεύει σε μια ακόμα πιο ζωντανή και άμεση προώθηση της Θεσσαλονίκης στο διαδίκτυο.


Ένα ακόμη “όπλο” προβολής προστίθεται στην φαρέτρα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Το νέο blog που θα λειτουργεί συμπληρωματικά του επίσημου portal της πόλης thessaloniki.travel, αποτελεί το “επόμενο βήμα” του ΟΤΘ και στοχεύει σε μια ακόμα πιο ζωντανή και άμεση προώθηση της Θεσσαλονίκης στο διαδίκτυο.

Αυθεντικές εμπειρίες, προτάσεις για βόλτες στην πόλη και σε κοντινούς προορισμούς, “κρυφά διαμάντια”, φαγητό και ιδέες για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται γύρω από την νέα πλατφόρμα που καλεί Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τις ιστορίες της.

Άνθρωποι της πόλης, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την προβολή της Θεσσαλονίκης (ανάμεσά τους ο ξεναγός Κωνσταντίνος Σφήκας και ο καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης) συμμετέχουν στην προσπάθεια, αρθρογραφώντας στην κατηγορία “Πρόσωπα της πόλης”, με σκοπό να μοιραστούν τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και να φωτίσουν τις ιδιαίτερες ομορφιές της.

“Με το blog του ΟΤΘ (σε ελληνικά και αγγλικά), η Θεσσαλονίκη αποκτά ακόμα ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας και δικτύωσης. Πολύτιμη ευκαιρία να μοιραστούμε και να διηγηθούμε τις εμπειρίες μας από αυτήν την υπέροχη πόλη! Στείλτε και τις δικές σας ιστορίες στο [email protected]!”, δήλωσε η κα Βούλα Πατουλίδου, αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top