Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζήτηση Δ. Φραγκάκη – Σ. Ζαχαράκη για την 3ετή στρατηγική προβολή της χώρας στο εξωτερικό
Υπουργείο Τουρισμού

Συζήτηση Δ. Φραγκάκη – Σ. Ζαχαράκη για την 3ετή στρατηγική προβολή της χώρας στο εξωτερικό

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ενημέρωσε τη νέα υφυπουργό Τουρισμού σχετικά με το πρόγραμμα των τουριστικών εκθέσεων του 2021 και το νέο virtual περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται σε αυτόν τον τομέα.

Τη νέα υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη υποδέχθηκε σήμερα στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ο γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο κ. Φραγκάκης ενημέρωσε την υφυπουργό για το έργο και τις δράσεις του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού το περασμένο καλοκαίρι, τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε και την στενή συνεργασία με την ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού.

Παράλληλα, συζητήθηκε η διαμόρφωση της τριετούς στρατηγικής του Οργανισμού για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό και ειδικότερα τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας καμπάνιας της χώρας ενόψει της σεζόν 2021. Ειδικότερα συζητήθηκε ο ρόλος των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό και οι συνεργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί ή δρομολογηθεί με σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού στο εξωτερικό.

Ακόμα, ο κ. Φραγκάκης ενημέρωσε την υφυπουργό σχετικά με το πρόγραμμα των τουριστικών εκθέσεων του 2021 και το νέο virtual περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται σε αυτόν τον τομέα, καθώς για και τους βασικούς άξονες των πρωτοβουλιών εξωστρέφειας που δρομολογεί ο ΕΟΤ για το επόμενο εξάμηνο.

Η κα Ζαχαράκη από την πλευρά της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού και στους τρόπους προβολής και ανάδειξης των θεματικών τουριστικών προορισμών της χώρα μας. Τόνισε την ανάγκη συνεργασίας με τις περιφέρειες και τους κατά τόπους φορείς, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024