Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η American Airlines ξεκινά πτήσεις Νέα Υόρκη - Αθήνα τον Ιούνιο του 2021

Τατιάνα Ρόκου - 22 Ιανουάριος 2021, 16:41

Η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2021, η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου. Η διαδρομή θα προσφέρει βελτιωμένη συνδεσιμότητα των βορειοανατολικών ΗΠΑ , ως μέρος της στρατηγικής συμμαχίας της American Airlines με την JetBlue.


Από τις 3 Ιουνίου, η American Airlines θα ξεκινήσει νέο δρομολόγιο για τη θρεινή σεζόν του 2021 από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK) με αεροσκάφος Boeing 777-200. Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν σε Flagship Business, Premium Economy ή Main Cabin, ενώ WIFI και ψυχαγωγία πτήσεης θα είναι διαθέσιμη σε όλο το αεροσκάφος.

Η νέα διαδρομή της American προς την Αθήνα σηματοδοτεί σημαντικό ορόσημο ως μέρος της νέας στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ της JetBlue και της American Airlines Group Inc. Η συνεργασία προσφέρει στους πελάτες βελτιωμένη συνδεσιμότητα και πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ, ενώ θα είναι αναπόσπαστο μέρος και για τους δύο αερομεταφορείς, καθώς ανοικοδομούν τις επιχειρησιαακές τους λειτουργίας από την πανδημία του COVID-19.

“Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το νέο μας δρομολόγιο μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας, η οποία θα προσφέρει βελτιωμένη συνδεσιμότητα μεταξύ αυτών των δύο μεγάλων πόλεων”, δήλωσε ο Tom Lattig, αντιπρόεδρος EMEA Sales and Distribution της American Airlines. “Η ασφάλεια και η άνεση των πελατών και της ομάδας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε αυτό το δημοφιλές δρομοπόγιο τόσο τόσο για δουλειά όσο και για αναψυχή”.


 

Origin

Destination

Departure

Arrival

ATH

JFK

11 a.m.

3:05 p.m.

JFK

ATH

4:20 p.m.

8:50 a.m.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top