Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Τουριστική 'άνθηση' της επαρχίας Sichuan της Κίνας με έσοδα 82,45 δισ. ευρώ το 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιανουάριος 2021, 10:35

Η Sichuan έχει κατασκευάσει 414 βασικά πολιτιστικά και τουριστικά έργα καθ'όλη τη διάρκεια του 2020, με συνολική επένδυση 156,48 δισ. Yuan (περίπου 19,78 δισ. ευρώ).


Οι κλάδοι του πολιτισμού και τουρισμού στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας έχουν ανακάμψει τους τελευταίους μήνες, και εκτιμάται ότι η επαρχία θα εισπράξει τουριστικά έσοδα ύψους 650 δισ Yuan (περίπου 82,45 δισ. ευρώ), με 430 εκατ. εγχώριων τουριστών το 2020, ανέφερε η Sichuan Daily.

Από το 2020, η επαρχία Sichuan έχει καταβάλει προσπάθειες για να συνεχίσει την εργασία και την παραγωγή, εισάγοντας μέτρα για πολιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις, εκδίδοντας οδηγίες για τουριστικά αξιοθέατα και ξεκινώντας διαδικτυακές εκθέσεις, παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες, σημειώνει το silkroadgreek.gr.

Επιπλέον, η Sichuan ξεκίνησε τη ανάπτυξη της διαδρομής πολιτιστικού τουρισμού “Bashu” και βοήθησε 5 κομητείες, 17 πόλεις και 24 χωριά για να απαλλαγούν από τη φτώχεια. Ολοκληρώθηκε επίσης μια έρευνα μεγάλης κλίμακας για τους πολιτιστικούς και τουριστικούς πόρους στην επαρχία και ξεκίνησε μια σειρά δραστηριοτήτων προώθησης θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της Εβδομάδας Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας (Sichuan) για τα γιγαντιαία Panda για το 2020, δείχνοντας τους πλούσιους πολιτιστικούς και τουριστικούς πόρους της Sichuan σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στην ανάπτυξη του πολιτισμού και του τουρισμού, η Sichuan έχει κατασκευάσει 414 βασικά πολιτιστικά και τουριστικά έργα καθ’όλη τη διάρκεια του 2020 με συνολική επένδυση 156,48 δισ. Yuan (περίπου 19,78 δισ. ευρώ) και 11,61 δισ. Yuan (περίπου 1,47 δισ. ευρώ) σε τοπικά κρατικά ειδικά ομόλογα, με έμφαση τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top