Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Σπάνια κειμήλια του Πολεμικού Μουσείου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιανουάριος 2021, 15:16

Η κεντρική θεματική ενότητα 'Αγωνιστές & Άρματα' εστιάζεται στο μαχητικό πνεύμα των αγωνιστών και αναδεικνύει την ακλόνητη θέλησή τους για ελευθερία.


Σπάνια κειμήλια του Πολεμικού Μουσείου θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά σε επιλεγμένο χώρο του ΔΑΑ “Ελευθέριος Βενιζέλος”, δίνοντας την ευκαιρία σε επισκέπτες απ’όλο τον κόσμο να δουν από κοντά αυθεντικά πολεμικά και χρηστικά αντικείμενα των ηρώων της επανάστασης του 1821.

Η πρωτόγνωρη αυτή πρωτοβουλία του Πολεμικού Μουσείου πραγματοποιείται σε σύμπραξη με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Η κεντρική θεματική ενότητα “Αγωνιστές & Άρματα” εστιάζεται στο μαχητικό πνεύμα των αγωνιστών και αναδεικνύει την ακλόνητη θέλησή τους για ελευθερία.

Η αποκάλυψη της “Προθήκης με τα σπάνια αυθεντικά κειμήλια του 1821” έγινε σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι, από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top