Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤιμητική διάκριση ‘True Leader’ στον Όμιλο Καράτζη για 4η χρονιά
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Τιμητική διάκριση ‘True Leader’ στον Όμιλο Καράτζη για 4η χρονιά

Ο Όμιλος Καράτζη κατάφερε να αναδειχθεί ως μια κερδοφόρα εταιρεία αυξάνοντας και τον αριθμό του προσωπικού της από το 2018 στο 2019 και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την πιστοληπτική της ικανότητα -'ICAP Credit Score'.

Ένα ακόμα βραβείο υψηλού κύρους κατάφερε να αποσπάσει ο Όμιλος Καράτζη, στη 10η απονομή των βραβείων “True Leaders” του ομίλου εταιρειών ICAP για την χρονιά 2019. Το βραβείο αυτό, το οποίο λαμβάνει για 4η χρονιά, σηματοδοτεί την επιτυχημένη του πορεία ως ηγέτιδα επιχείρηση ανάμεσα σε 87 άλλες συνυποψήφιες εταιρίες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη πως ο Όμιλος Καράτζη μέσα από τη συνολική του δραστηριότητα συμβάλλει καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επιφέρει η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον της χώρας. Επιπλέον, κατάφερε να αναδειχθεί για ακόμα μια φορά ως μια εξαιρετικά κερδοφόρα εταιρεία αυξάνοντας και τον αριθμό του προσωπικού της από το 2018 στο 2019 και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την πιστοληπτική της ικανότητα – ‘ICAP Credit Score’ – παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της”.

Η είσοδος του Ομίλου Εταιριών Καράτζη και στον κλάδο της φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε το 1985, όταν το Nana Beach άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για να υποδεχτεί επισκέπτες στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης. Η επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας έγινε το 2018 με το άνοιγμα του 5άστερου Nana Princess ακριβώς δίπλα από το Nana Beach, διευρύνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιό της για να συμπεριλάβει ακόμα πιο exclusive παροχές. Έκτοτε παρουσιάζει μια ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών διακοπών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Το 2020 ο Όμιλος προχώρησε με μια μεγάλη επένδυση στην εκτενή ανακαίνιση του Nana Beach και στην μετονομασία σε Nana Golden Beach.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης, ανέφερε: “Η βράβευση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη για ολόκληρη την ομάδα ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μικροοικονομικό και μακροοικονομικό περιβάλλον, ο όμιλος παραμένει προσηλωμένος στο στρατηγικό του σχεδιασμό, παρακολουθώντας τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται”.

Η φετινή διοργάνωση, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), διέκρινε ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια του θεσμού τις 87 πιο αποδοτικές και κερδοφόρες στον κλάδο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν την συγκεκριμένη περίοδο, η απονομή μεταδόθηκε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των εταιρειών και ομίλων “True Leaders” στα ΜΜΕ και τα Social Media.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, κ. Αντώνης Καράτζης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024