Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

H Celestyal Cruises ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την Versonix Seaware

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιανουάριος 2021, 09:31

Νέα, λειτουργική πλατφόρμα κρατήσεων 'Seaware' για ταξιδιωτικούς πράκτορες.


Η Celestyal Cruises ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με τη Versonix, μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού, αφιερωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων και προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για τον κλάδο των ταξιδίων και της αναψυχής με εξειδίκευση στην κρουαζιέρα.

Η Versonix θα παρέχει στη Celestyal Cruises την πλατφόρμα κρατήσεων “Seaware”. Η Seaware θα προσφέρει προηγμένη απόδοση διαχείρισης εσόδων, έναν αποτελεσματικό μηχανισμό τιμολόγησης και επιχειρηματικής πολιτικής, καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας των πελατών της εταιρείας (Customer Loyalty). Επιπλέον θα παρέχει τη δυνατότητα προηγμένης λειτουργικότητας CRM, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και αυξημένες δυνατότητες για τους δεύτερους, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων όπως για παράδειγμα, εκδρομές στην ξηρά και μοναδικές εμπειρίες εν πλω.

“Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Versonix”, δηλώνει ο Leslie Peden, γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal Cruises. “Μετά από ενδελεχή εξέταση και έλεγχο όλων των κορυφαίων συστημάτων κρατήσεων κρουαζιέρας της αγοράς, η Versonix Seaware, αποτέλεσε ξεκάθαρα την κορυφαία μας επιλογή, καθώς προσφέρει στη Celestyal Cruises μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντας να ενισχύσουμε την υποστήριξή μας προς τους συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες, ώστε να προωθούν τις κρουαζιέρες μας με βελτιωμένες δυνατότητες CRM και πρόγραμμα πιστότητας επισκεπτών”.

“Στη Versonix είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Celestyal Cruises. Καθώς η Versonix συνεργάζεται με πολλές εταιρείες κρουαζιέρας, παγκοσμίως, η Celestyal Cruises έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, που έχει αναπτύξει η Versonix με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού μηχανισμού ‘Seaware Business Rules’, που καλύπτει άμεσα τις συνεχώς εξελλισσόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις του κλάδου και τις νέες συνθήκες της αγοράς”, είπε ο Yuri Polissky, διευθύνων σύμβουλος της Versonix.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top