Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέες βραβεύσεις των Atrium Hotels από το Holidaycheck

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιανουάριος 2021, 14:11

Τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas βραβεύθηκαν με τη διάκριση 'HolidayCheck Special Award' και συγκαταλέγονται μεταξύ των 10 πιο δημοφιλών ξενοδοχείων στο νησί της Ρόδου.


Παρ‘όλη τη δυσκολία λόγω κορωνοιού το 2020, το Holidaycheck, αποφάσισε να συνεχίσει τη βράβευση των ξενοδοχείων που διακρίνονται στις υψηλότερες θέσεις, βάσει αξιολόγησης των ταξιδιωτών. Έτσι, για 16η συνεχόμενη χρονιά, οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να επιλέξουν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Περισσότεροι από 420.000 έγκριτοι επισκέπτες επέλεξαν τα 607 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε 35 χώρες.

Τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ιδιοκτησίας των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, κατόρθωσαν για μια ακόμη χρονιά να ξεχωρίσουν και να βραβευθούν με τη διάκριση “HolidayCheck Special Award” και συγκαταλέγονται μεταξύ των 10 πιο δημοφιλών ξενοδοχείων στο νησί της Ρόδου.


Το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas.

Έτσι τα Atrium Hotels, με την αφοσίωση στην ποιότητα και ασφάλεια, κατάφεραν την ιδιαίτερη αυτή χρονιά, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών και να τους προσφέρουν αξέχαστες διακοπές στο όμορφο νησί της Ρόδου.

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Γεώργιος Ματσίγκος, που έλαβε τα βραβεία, δήλωσε ότι η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης που επέδειξε ο όμιλος στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής τη δύσκολη αυτή χρονιά. Το προσωπικό εκπαιδεύθηκε πάνω στα αυστηρά πρωτόκολλα και έγινε προσπάθεια ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να γίνει άριστα, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

“Ο όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, στο οποίο επενδύει, με συνεχή επιμόρφωση, σεμινάρια και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Τα βραβεία αυτά, επιβραβεύουν την σκληρή δουλειά όλου του προσωπικού και της διοίκησης και ταυτόχρονα θέτουν τις βάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον, στοχεύοντας πάντοτε στην ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας”.Στη φωτογραφία, το ξενοδοχείο Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top