Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήONOMA Hotel: Νέο, προσωποποιημένο smart hotel στη Θεσσαλονίκη
Ξενοδοχεία

ONOMA Hotel: Νέο, προσωποποιημένο smart hotel στη Θεσσαλονίκη

Με χωρητικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών, το ONOMA Hotel είναι το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του Ομίλου Anatolia Hospitality.

Όπως κάθε όνομα είναι μοναδικό για τον άνθρωπο που το φέρει, έτσι και το νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης προσαρμόζεται και μεταμορφώνεται για να ταιριάζει απόλυτα στην ταυτότητα του κάθε επισκέπτη του. Γι’αυτό δημιουργήθηκε το ONOMA. Για να εξελίξει τη διαμονή και να προσφέρει έναν ανατρεπτικό, πιο προσωπικό και επίκαιρο τρόπο να βιώνει κάθε ταξιδιώτης μοναδικές εμπειρίες.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό. Με χωρητικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών, το  ONOMA Hotel είναι το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του oμίλου Anatolia Hospitality.

“Το ONOMA δεν είναι μόνο ένα καινοτόμο ξενοδοχειακό concept. Το ONOMA θέλει να γνωρίζει τους επισκέπτες του προσωπικά, να τους φωνάζει με το όνομά τους, που σημαίνει να ξέρει τι τους αρέσει και τι ονειρεύονται να ζήσουν. Το ONOMA Hotel είναι ένας νέος κόσμος εμπειριών. Όλα αυτά πραγματοποίουνται μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσωποποιημένων εμπειριών και ζωηρής συναισθηματικής αλληλεπίδρασης, σε ένα σύγχρονο, πολυτελές και πάνω από όλα φιλόξενο περιβάλλον”, αναφέρει η διεύθυνση.

“Το προσωποποιημένο κομμάτι συνδυάζεται πάντα με τον προορισμό. Μέσα από το design προσπαθούμε να φέρουμε τη Θεσσαλονίκη μέσα στο ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας τοπικούς street artists, αλλά και τοπική γαστρονομία (with a twist!). Τo ONOMA Hotel είναι πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο. Είναι οι composers, τα δωμάτια εμπειρίας, το Good Mood Food Restaurant, ο Seeker, το Street Art Bar και Cloud Bar, το Home-WORK. Eίναι στην πραγματικότητα όλοι εσείς”.

Το Cloud Bar του 8ου ορόφου στο ONOMA Hotel έχει θέα 360ο προς την πόλη, στο Street Art Bar, μπορεί κανείς να δώσει το όνομά του στο tailor made cocktail του, ενώ στο Good Mood Food Restaurant το μότο είναι “φαγητό που μας κάνει να νιώθουμε καλά”.

Με παράδοση 90 ετών στο χώρο του τουρισμού και αφετηρία τη λειτουργία του Hotel Όλυμπος, του πρώτου της ξενοδοχείου στη Κομοτηνή, η Anatolia Hospitality διαθέτει σήμερα δύο πλήρως ανανεωμένα και ανακαινισμένα ιδιόκτητα Anatolia Hotels σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο όμιλος διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο (Senses Villas & Suites, Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στη Λευκάδα (Villa Veneziano), καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT (Anatolia Travel). Όραμα των ιδιοκτητών παραμένει η περαιτέρω ανάπτυξη της μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης (management contracts) ξενοδοχείων ή βιλών, μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024