Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠρος 5 ελληνικά νησιά πετά η ουκρανική SkyUp Airlines το καλοκαίρι του 2021
Αεροπορικές εταιρείες

Προς 5 ελληνικά νησιά πετά η ουκρανική SkyUp Airlines το καλοκαίρι του 2021

Οι πρώτες πτήσεις ξεκινούν από τις 30 Απριλίου και ολοκληρώνονται στις 2 Οκτωβρίου, με πιθανές τροποποιήσεις, σύμφωνα με την πορεία της πανδημίας, τους εθνικούς και κοινοτικούς κανονισμούς, τους περιορισμούς των πτήσεων και τις υποδείξεις των ειδικών.

Η ουκρανική αεροπορική εταιρεία SkyUp Airlines πρόσφατα ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πέντε δημοφιλείς, καλοκαιρινούς προορισμούς, σε ελληνικά νησιά (Κρήτη, Ρόδο, Κώ, Ζάκυνθο και Κέρκυρα). Από το τέλος Απριλίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, η SkyUp Airlines προσκαλεί τους Έλληνες ταξιδιώτες, που αναζητούν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, να επιλέξουν κορυφαίους ουκρανικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με την SkyUp Airlines, “η ομορφιά της ουκρανικής φύσης είναι γεμάτη αντιθέσεις. Από τα μαγευτικά βουνά μέχρι την πρόσβαση στη Μαύρη θάλασσα κι από τα αχανή λιβάδια μέχρι τα πυκνά παρθένα δάση. Η Ουκρανία είναι μια χώρα όπου σε κάθε πόλη της υπάρχουν ιστορικά και αρχιτεκτονικά στολίδια, δραστηριότητες και αξιοθέατα, οικονομικές αλλά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διαμονής, διασκέδασης και ποικιλία για κάθε γούστο”.

Επίσημος Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της SkyUp Airlines για την ελληνική αγορά είναι η BBT Air – Aviation Services, εταιρεία αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιρειών, με πλήρη γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πτήσεων ενδέχεται να τροποποιηθεί σύμφωνα με την πορεία της πανδημίας, τους εθνικούς και κοινοτικούς κανονισμούς, τους περιορισμούς των πτήσεων και τις υποδείξεις των ειδικών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024