Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΗ SGS πιστοποίησε την εταιρεία Γ. Τσόκας ΑΕ Τουριστική – Μεταφορική
Τουριστικά λεωφορεία

Η SGS πιστοποίησε την εταιρεία Γ. Τσόκας ΑΕ Τουριστική – Μεταφορική

Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored, Cleaning Checked Mark ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους, μέσω λήψης περιβαλλοντικών δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί.

Η εταιρεία Γ. Τσόκας ΑΕ Τουριστική – Μεταφορική έλαβε την πιστοποίηση “SGS Disinfection Monitored, Cleaning Checked Mark”, από την εταιρεία SGS Greece, την κορυφαία εταιρεία επιθεωρήσεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών δοκιμών και πιστοποιήσεων στον κόσμο. Η πιστοποίηση αφορά στην τεκμηρίωση των διεργασιών καθαρισμού, απολύμανσης και πρόληψης της διασποράς του ιού SARS-Cov-2, που εφαρμόζονται στα ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία και van της.

Με δεδομένες τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας, η εταιρεία Γ. Τσόκας ΑΕ Τουριστική – Μεταφορική ανταποκρίθηκε άμεσα για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων της, με την εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης, βάσει των διεθνών standards. Έτσι, μετά και από τις διαδικασίες ελέγχου από την εταιρεία SGS Greece, επιβεβαιώθηκαν τα ακόλουθα:

  • Η εφαρμογή υψηλών πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς και ελέγχονται εσωτερικά από ένα ενιαίο ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας.
  • Η συνεχής και αποτελεσματική εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού καθαριότητας.
  • Η επιλογή και συνεχής αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των καθαριστικών προϊόντων.
  • Η εφαρμογή αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων οργάνωσης για την πρόληψη της διασποράς από τον ιό SARS-Cov-2, σύμφωνα με τις ισχύουσες εθνικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, καθώς και τις διεθνείς οδηγίες του WHO, του CDC και του ECDC.

Η υπηρεσία SGS Disinfection Monitored, Cleaning Checked Mark ελέγχει την πληρότητα όλων των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης και επαληθεύει τη σωστή εφαρμογή τους, μέσω λήψης περιβαλλοντικών δειγμάτων από τις επιφάνειες που έχουν καθαριστεί. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απονέμεται το ειδικό σήμα που επικυρώνει το πρόγραμμα, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και των επιβατών.

Η Γ. Τσόκας ΑΕ Τουριστική – Μεταφορική δραστηριοποιείται στο χώρο των τουριστικών και επιβατικών μεταφορών από το 1958, με κύριο άξονα της φιλοσοφίας της την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αυτοκίνησης και τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Η δέσμευση της Διοίκησης της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση και με απόλυτη συνέπεια παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή των πελατών της. H εταιρεία απασχολεί 50 εργαζόμενους και διαθέτει στόλο 35 ιδιόκτητων τουριστικών λεωφορείων με χωρητικότητα 17-64 επιβάτες, καθώς και 150 αυτοκινήτων και van προς ενοικίαση με ή χωρίς οδηγό. Η εταιρεία διαθέτει επίσης ιδιόκτητο αμαξοστάσιο, συνεργείο και πλυντήριο στον Γέρακα Αττικής.

Η SGS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επιθεωρήσεων, επιβλέψεων, επαληθεύσεων, εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποιήσεων παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες με 2.600 γραφεία και εργαστήρια και δυναμικό που ξεπερνά τους 89.000 εργαζομένους. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1933 και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα των παραγωγικών κλάδων, όπως πετρελαίου, αερίου και χημικών, μεταλλευμάτων, τροφίμων, αυτοκινήτου, αγροτικής παραγωγής, καταναλωτικών αγαθών, ναυτιλίας, υγείας και τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024