Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

O HAPCO ενώνει τις δυνάμεις του με τους επαγγελματίες DMC

Τατιάνα Ρόκου - 05 Φεβρουάριος 2021, 14:29

Νέοι ορίζοντες συνεργασίας και στρατηγικής.


Ο HAPCO γνωρίζοντας τη δύσκολη χρονική συγκυρία που όλοι βιώνουμε, αλλά και το πόσο εύθραυστος είναι ο Τουρισμός σε κάθε εξωγενή παράγοντα, υγειονομικό, πολιτικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό, ενώνει τις δυνάμεις του με τους Επαγγελματίες των Εκδηλώσεων (Destination Events Specialists).

Στόχος της “ένωσης” είναι τόσο η διεύρυνση και εξέλιξη του Συνδέσμου, όσο και η ενδυνάμωση της φωνής και της δυναμικής του κλάδου.

“Θα πετύχουμε την βιωσιμότητα του επαγγέλματος μας, θα παίξουμε το ρόλο του ρυθμιστικού παράγοντα στις αλλαγές και στις νέες προκλήσεις και θα συνεργαστούμε, για να γίνει το όραμα του Συνδέσμου μας, ορατό, πιο γρήγορα από το 2030. Διότι θα είμαστε πιο δυνατοί και η φωνή μας θα έχει, ακόμη μεγαλύτερο ειδικό βάρος, τόσο προς όλους τους Φορείς, όσο και προς όλη την εγχώρια και διεθνή πελατειακή μας αγορά”, τονίζει χαρακτηριστικά η κα Ρένα Τόλη, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του HAPCO, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 2 Φεβρουαρίου 2021, εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του Καταστατικού κατά πλειοψηφία, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης των μελών του ΔΣ από 9 σε 11 και μετά από ψηφοφορία εκλέχθηκαν μέλη τα οποία συμπλήρωσαν το ΔΣ.

Ο HAPCO έχει την πεποίθηση ότι η “ένωση” αυτή θα αποδώσει τα μέγιστα και θα ανοίξει νέους ορίζοντες συνεργασίας και στρατηγικής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top