Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες πτήσεις της Ryanair: Βουδαπέστη – Ζάκυνθος και Κρακοβία – Σαντορίνη
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες πτήσεις της Ryanair: Βουδαπέστη – Ζάκυνθος και Κρακοβία – Σαντορίνη

Ακόμη περισσότερες πτήσεις από την Κέρκυρα και τα Χανιά προς τη Βουδαπέστη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο δρομολόγιο, Ζάκυνθος – Βουδαπέστη, με συχνότητα πετά δύο φορές την εβδομάδα από την 1η Ιουλίου, καθώς και ακόμη περισσότερες πτήσεις από την Κέρκυρα και τα Χανιά προς τη Βουδαπέστη το ερχόμενο καλοκαίρι.

“Μετά από την έντονη ζήτηση από Έλληνες καταναλωτές, η πτήση Κέρκυρα προς τη Βουδαπέστη θα εκτελείται τώρα δύο φορές την εβδομάδα (+1) και η πτήση από τα Χανιά προς τη Βουδαπέστη θα εκτελείται τώρα τρεις πτήσεις την εβδομάδα (+1), από την 1η Ιουλίου 2021”, αναφέρει η αεροπορική εταιρεία. “Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για μια απόδραση στη Βουδαπέστη αυτό το καλοκαίρι, πετώντας με τους χαμηλότερους ναύλους, με την επιλογή να επωφεληθούν από το τέλος αλλαγής μηδέν € σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων, για πελάτες που κάνουν κράτηση πριν από τις 31 Μαρτίου 2021”.

Επίσης, άλλο ένα νέο δρομολόγιο ξεκινά από τις 6 Ιουλίου 2021, από Σαντορίνη προς Κρακοβία, μία φορά την εβδομάδα.

Ο διευθυντής Εμπορικού της Ryanair Jason McGuinness δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα διαδρομή από τη Ζάκυνθο προς τη Βουδαπέστη, καθώς και ακόμη περισσότερες πτήσεις από την Κέρκυρα και τα Χανιά προς τη Βουδαπέστη, που ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2021, ως μέρος του προγράμματός μας για το ελληνικό καλοκαίρι 2021. Ακόμη, άλλη μια νέα διαδρομή, τη Σαντορίνη – Κρακοβία, που ξεκινά στις 6 Ιουλίου 2021. Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί λόγω COVID-19 αλλάζουν τακτικά, η Ryanair επιτρέπει τώρα έως και δύο δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας πτήσης σε όλες αυτές τις κρατήσεις έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις για αξέχαστες διακοπές γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν το ταξίδι τους ημερομηνίες, μπορούν να το πράξουν με χρέωση μηδενικής αλλαγής ευρώ έως το τέλος Οκτωβρίου 2021”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024