Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠαράταση της συμφωνίας ΞΕΕ – Αυτοδιαχείρισης για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής
Πνευματικά δικαιώματα

Παράταση της συμφωνίας ΞΕΕ – Αυτοδιαχείρισης για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Οι δύο φορείς, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, ανανέωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία, προκειμένου αμφότερα τα μέλη τους, οι Έλληνες ξενοδόχοι και οι Έλληνες δημιουργοί, να ωφεληθούν εξίσου από τους όρους αυτής.

Παρατείνεται έως τις 4 Ιουνίου 2021 το Σύμφωνο Συνεργασίας για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικών έργων που είχαν υπογράψει τον περασμένο Αύγουστο, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ) και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων “Η Αυτοδιαχείριση”.

Η συμφωνία που αφορά στη ρύθμιση καταβολής των πνευματικών δικαιωμάτων παλαιότερων ετών, καθώς και της τρέχουσας περιόδου και εντεύθεν, όσον αφορά το εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο του ελληνικού Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης, ολοκληρώθηκε σε μία κρίσιμη περίοδο, τόσο για τον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο που έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα λόγω των παρατεινόμενων μέτρων της καραντίνας, όσο και για τους Έλληνες δημιουργούς μουσικών έργων, των οποίων τα έσοδα από το σύνολο της δ αστηριότητάς τους συνεχίζουν να πλήττονται δριμύτατα από την πανδημία, χωρίς ακόμη ορατό σημείο ανάκαμψης.

Οι δύο φορείς, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και επιθυμώντας να μετέχουν ενεργά στη σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας, ανανέωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία, προκειμένου αμφότερα τα μέλη τους, οι Έλληνες ξενοδόχοι και οι Έλληνες δημιουργοί, να ωφεληθούν εξίσου από τους όρους αυτής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024