Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπεβίωσε ο Αθανάσιος Οικονόμου, πρώην πρόεδρος και γενικός γραμματέας ΕΟΤ
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Οικονόμου, πρώην πρόεδρος και γενικός γραμματέας ΕΟΤ

Ο Αθανάσιος Οικονόμου είχε διατελέσει καθήκοντα προέδρου και γενικού γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το 2008.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ, σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Αθανάσιου Οικονόμου, αναφέρει: “Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του Αθανάσιου Οικονόμου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος και γενικός γραμματέας του Οργανισμού τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια, αφοσίωση και σοβαρότητα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, εκπροσωπώντας τους υπαλλήλους του Οργανισμού εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και για να τιμήσουν τη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα του ΕΟΤ αποφάσισαν να καταθέσουν ένα συμβολικό ποσό στο φιλανθρωπικό ίδρυμα ‘Κιβωτός του Κόσμου'”.

Ο Αθανάσιος Οικονόμου είχε διατελέσει καθήκοντα προέδρου και γενικού γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το 2008.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024