Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Kallichoron Art Boutique Hotel διακρίνεται στα Green Awards για την προσήλωση στο eco-living
Ξενοδοχεία

To Kallichoron Art Boutique Hotel διακρίνεται στα Green Awards για την προσήλωση στο eco-living

Το Kallichoron αποτελεί ένα πρότυπο Green Key eco-labelled ξενοδοχείο που βασίζεται στις αρχές του αειφόρου τουρισμού, της πράσινης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προσφοράς.

Μία νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το ξενοδοχείο Kallichoron Art Boutique Hotel, καθώς βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Green Accommodation Service και με το πλατινένιο στον πυλώνα Green Services στα Green Awards 2020 για το πρόγραμμα αειφόρου λειτουργίας του ξενοδοχείου “Kallichoron Goes Green”, που εφαρμόζεται με επιτυχία ήδη από το 2015.

Tα Green Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias υπό τις αιγίδες του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας και την υποστήριξη των εταιρειών HSBC και KLORANE.

Σε μια απροσδόκητα δύσκολη χρονιά είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή των εταιρειών, οι οποίες αντιμετώπισαν την κρίση ως ευκαιρία για πρόοδο και εξέλιξη, έδειξαν προσαρμοστικότητα και εξωστρέφεια και διατήρησαν την αισιοδοξία και τις θετικές προοπτικές για τον πλανήτη μας, αναδεικνύοντας αντίστοιχα green προϊόντα, διαδικασίες και υπηρεσίες.

Το Kallichoron αποτελεί ένα πρότυπο Green Key eco-labelled ξενοδοχείο που αγαπά την καινοτομία και βασίζεται στις αρχές του αειφόρου τουρισμού, της πράσινης και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της κοινωνικής προσφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να γευτεί την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

“Η φιλοσοφία μας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει ‘επιχειρείν εν κενώ’. Στον κλάδο του Τουρισμού, είναι πλέον εμφανής η τάση για επιχειρήσεις που βασίζονται σε ένα υπεύθυνο μοντέλο λειτουργίας με περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία. Οι ταξιδιώτες δεν αναζητούν μόνο τη διαμονή τους, αλλά μία συνολική εμπειρία που δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον, θα προσφέρει στην τοπική κοινωνία και θα περιλαμβάνει τη συναναστροφή με τους ντόπιους και την γνωριμία με τον τόπο και τις παραδόσεις του, κάτι που για εμάς αποτελεί στάση ζωής” δήλωσε η κα Καρολίνα Αλκαλάι, συνιδρύτρια και Sustainability Officer του Kallichoron Art Boutique Hotel.

“Η διπλή διάκριση του Kallichoron σήμερα στα Green Awards αποτελεί άλλη μια έμπρακτη αναγνώριση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο μας στον επισκέπτη της Αστυπάλαιας. Παράλληλα, όμως, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να αναδείξουμε την Αστυπάλαια ως ένα αειφόρο τουριστικό προορισμό, πάντα με σεβασμό στον αυθεντικό χαρακτήρα του νησιού” δήλωσε η κα Μαρία Μαυρουδή, συνιδρύτρια του Kallichoron Art Boutique Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024