Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πρώτη online έκθεση FVW Travel Talk virtual

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Φεβρουάριος 2021, 12:22

Στην FVW Travel Talk virtual συμμετείχαν προορισμοί από τη Μεσόγειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και Χώρες της Άπω Ανατολής.


Αξιοποιώντας το δυναμικό άνοιγμα στη γερμανική αγορά που η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική ξεκίνησαν διοργανώνοντας το FVW work shop τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην “FVW Travel Talk virtual”, η οποία πραγματοποιήθηκε 11 και 12 Φεβρουαρίου 2021.

Στην FVW Travel Talk virtual συμμετείχαν προορισμοί από τη Μεσόγειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και Χώρες της Άπω Ανατολής.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας πως τα γερμανικά τουριστικά γραφεία εμπιστεύονται προορισμούς που προτείνει η FVW, έδωσε ένα ηχηρό “παρών” στην έκθεση με virtual περίπτερο και, πραγματοποιώντας περίπου 200 συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτιορες και tour operators. Στις συναντήσεις συμμετείχε στέλεχος του τμήματος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με κλήρωση των διανυκτερεύσεων που προσέφεραν τα ξενοδοχεία Grand Hotel Palace, Capsis Hotel Thessaloniki και Wellness Santa Hotel, για την προβολή του προορισμού στο γερμανικό κοινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top