Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕννέα υποψήφιοι αγοραστές για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

Εννέα υποψήφιοι αγοραστές για τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

Εννέα τελικά αιτήσεις υπέβαλαν ισάριθμες εταιρίες στον διαγωνισμό της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος για την εξαγορά ποσοστού 40-60% των ΚΑΕ, Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών. Η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος είχε δημοσιευθεί από […]

Εννέα τελικά αιτήσεις υπέβαλαν ισάριθμες εταιρίες στον διαγωνισμό της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος για την εξαγορά ποσοστού<...> 40-60% των ΚΑΕ<.>, Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών. Η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος είχε δημοσιευθεί από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος η οποία ελέγχει το 60,11% των ΚΑΕ.

Μη δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν οι εταιρίες Folli-Follie με την Telesis, η Belgian Sky Shops, εταιρία η οποία διαχειρίζεται τα καταστήματα των αεροδρομίων του Βελγίου, η Save (ομοειδής επιχείρηση της Βενετίας), η κοινοπραξία Γερμανός, Hondos, Alpha Finance με την Global Finance, η Aelia, η ισπανική ομοειδής εταιρία Aldeassa, ο επενδυτικός οργανισμός Carliely, η APAX και η Itex συμφερόντων του Π. Βαρδινογιάννη.

Η αξιολόγηση των ενδιαφερομένων επενδυτών που θα κληθούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση της διαδικασίας – κατά την οποία θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές – θα γίνει από την ΑΤΕ και τους Συμβούλους PricewaterhouseCoopers και Αγροτική Asset Management ΑΕΠΕΥ. Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση το σύντομο επιχειρηματικό σχέδιο που έχουν υποβάλει, την χρηματοοικονομική και επιχειρησιακή κατάσταση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, τη δυνατότητα του να ολοκληρώσει με επιτυχία τη συναλλαγή με την ΑΤΕ κατά τρόπο που θα ικανοποιεί τους παραπάνω περιγραφόμενους στόχους της διαδικασίας, το βαθμό αξιοποίησης του υφιστάμενου προσωπικού και όποιους άλλους παράγοντες και κριτήρια η ΑΤΕ και οι σύμβουλοι κρίνουν απαραίτητους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024