Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Β. Πατουλίδου: 'Με όχημα την ψηφιακή δύναμη η Θεσσαλονίκη ταξίδεψε σ’όλο τον κόσμο'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Φεβρουάριος 2021, 15:32

Παρ'όλο που το 2020 ήταν μία χρονιά που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσπάθησε να μετατρέψει τις αντιξοότητες που ενέκυψαν από την υγειονομική κρίση, σε ευκαιρίες.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε τον απολογισμό των έργων του, για το 2020, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου. Την παρουσίαση έκανε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και αναπλ. πρόεδρο του Ο.Τ.Θ, κα Μαρία Καραγιάννη και την αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και ταμία του Ο.Τ.Θ, κα Χρύσα Γρανούζη.


Η κα Πατουλίδου επεσήμανε πως, παρ‘όλο που το 2020 ήταν μία χρονιά που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προσπάθησε να μετατρέψει τις αντιξοότητες που ενέκυψαν από την υγειονομική κρίση, σε ευκαιρίες. “Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η εξαιρετική συνεργασία με όλους τους φορείς συνετέλεσαν στην επιτυχημένη προβολή της πόλης. Με όχημα την ψηφιακή δύναμη η Θεσσαλονίκη ταξίδεψε σ’όλο τον κόσμο”, δήλωσε.

Το έργο του Οργανισμού παρουσιάζεται αναλυτικά στο παρακάτω video:
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top