Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Ελλάδα στους τρεις δημοφιλέστερους προορισμούς της έκθεσης 'TTR Ι 2021' της Ρουμανίας

Τατιάνα Ρόκου - 24 Φεβρουάριος 2021, 12:12

Στο χώρο των πωλήσεων της έκθεσης, συμμετείχε μέσω του ΕΟΤ, το πρόγραμμα Capsule T/Travel & Hospitality Accelerator του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και πέντε από τις καινοτόμες τουριστικές επιχειρήσεις του προγράμματος, με αυτόνομη παρουσία.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR Ι της Ρουμανίας, η οποία φέτος διοργανώθηκε για πρώτη φορά διαδικτυακά από τις 18 έως τις 21 Φεβρουαρίου. Στην TTR I 2021 συμμετείχαν συνολικά 127 εκθέτες, ενώ το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε περισσότερους από το 1/3 των 33.000 ψηφιακών επισκεπτών της, γεγονός που τοποθετεί την Ελλάδα στους τρεις δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της έκθεσης.



Το “εικονικό” περίπτερο του ΕΟΤ πρόβαλε 20 ελληνικούς προορισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνονται στις συνδέσεις των αεροπορικών εταιρειών και στις πτήσεις charter από TOs ή είναι προσβάσιμοι οδικώς από τη Ρουμανία, καθώς επίσης θεματικές εμπειρίες που προσφέρει η Ελλάδα και ανταποκρίνονται στα ειδικότερα ενδιαφέροντα των Ρουμάνων τουριστών.



Στο ελληνικό περίπτερο συμμετείχαν 25 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κρήτης, οι φορείς τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Θάσου, δήμοι και φορείς προβολής νησιών των Κυκλάδων (Νάξος, Ίος, Σίφνος, Άνδρος) και των Δωδεκανήσων (Πάτμος, Λειψοί), καθώς και συλλογικοί φορείς τουριστικών επιχειρήσεων της Χαλκιδικής, της Πιερίας, της Μαγνησίας (Πήλιο και Σποράδες), της Καβάλας, της Θάσου, της Λήμνου, της Σαμοθράκης, της Αμμουλιανής και της Κεφαλονιάς.



Ακόμα, στο χώρο των πωλήσεων της έκθεσης, συμμετείχε μέσω του ΕΟΤ το πρόγραμμα Capsule T/Travel & Hospitality Accelerator του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και πέντε από τις καινοτόμες τουριστικές επιχειρήσεις του προγράμματος, με αυτόνομη παρουσία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top