Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Μόνο εμβολιασμένους πελάτες θα δέχονται τα ξενοδοχεία της γερμανικής αλυσίδας Allsun

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Φεβρουάριος 2021, 13:17

Η νέα πολιτική για τα 35 ξενοδοχεία Allsun - σε Μαγιόρκα, Καναρίους Νήσους και Ελλάδα - είναι πιθανό να ξεκινήσει από τις 31 Οκτωβρίου.


Η γερμανική αλυσίδα ξενοδοχείων Allsun θα απαιτήσει στο μέλλον από τους επισκέπτες να είναι εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού, δήλωσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Alltours, επιδιώκοντας να αυξήσει την επιχειρηματική δραστηριότητα, λόγω παραθεριστών που ανησυχούν για τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό.

Η νέα πολιτική για τα 35 ξενοδοχεία Allsun - που βρίσκονται στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, τις Καναρίους Νήσους και στην Ελλάδα - είναι πιθανό να ξεκινήσει από τις 31 Οκτωβρίου, ανάλογα με την πρόοδο της εκστρατείας εμβολιασμού της Γερμανίας, δήλωσε η Alltours σε δήλωσή της την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Η κίνηση αυτή την καθιστά μία από τις λίγες εταιρείες διακοπών που έχουν δηλώσει ότι θα καθιερώσουν μια τέτοια απαίτηση, καθώς οι κυβερνήσεις και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες αντιλαμβάνονται το πως και το πότε τα ταξίδια μπορούν να επιστρέψουν στο φυσιολογικό, καθώς οι αριθμοί των κρουσμάτων πέφτουν και τα ποσοστά εμβολιασμού αυξάνονται.

“Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Alltours, Willi Verhuven. Μέχρι να εμβολιαστούν αρκετά άτομα αργότερα μέσα στο 2021, τα ξενοδοχεία Allsun θα απαιτούν αρνητικά τεστ PCR ή αντιγόνων, όχι παλαιότερα από 48 ώρες.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top