Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων σήμερα, 25 Φεβρουαρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Φεβρουάριος 2021, 09:21

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο 'Blue Star Delos (Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά) των ναυτεργατικών σωματείων.


Τα σωματεία Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν. “Ο Στέφενσων”, Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Ε.Ν και Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών χαιρετίζουν τη συμμετοχή των ναυτεργατών στην 48ωρη πανελλαδική απεργία, που είναι σε εξέλιξη σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και έχουν αποφασίσει 14 ναυτεργατικά σωματεία.

“Απαντάμε στην προκλητικότητα και αδιαλλαξία της κυβέρνησης της ΝΔ, που αποτυπώθηκε και στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση αντιπροσωπείας ναυτεργατικών σωματείων με τον υπουργό ναυτιλίας, με συνέχιση του απεργιακού αγώνα, με νέα 24 πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 25 Φλεβάρη σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από 00:01 έως 24:00, με προοπτική κλιμάκωσης.

Καμία υποταγή, στη πολιτική των εφοπλιστών, της κυβέρνησης ΝΔ, του Υπουργείου Ναυτιλίας, που επιδιώκουν να κατακρεουργήσουν τις ΣΣΕ, να διαλύσουν την κοινωνική ασφάλιση και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των ναυτεργατών.

Ναυτεργάτες, με ασπίδα μας την αλληλεγγύη των εργαζομένων, των συνδικάτων, των φορέων, συνεχίζουμε τον απεργιακό αγώνα, ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα της πολιτικής, που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των εφοπλιστών.

Καλούμε τους ναυτεργάτες και παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, να συμμετέχουν στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “Blue Star Delos” (Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά), που πραγματοποιούν τα ναυτεργατικά σωματεία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top