Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το TUI Global Hotel Award απέσπασε το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa

Τατιάνα Ρόκου - 25 Φεβρουάριος 2021, 10:53

Τα περισσότερα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν βρίσκονται στην Ισπανία (19), την Τουρκία (19), την Ελλάδα (12) και ακολουθούν προορισμοί, όπως η Βουλγαρία, το Μεξικό και οι Μαλδίβες.


Τη σημαντική διάκριση TUI Global Hotel 100 απέσπασε το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, ιδιοκτησίας των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Ο τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το Atrium Platinum με το βραβείο TUI Global 100, για το 2020, διάκριση η οποία απονέμεται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία, τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της TUI μεταξύ χιλιάδων παγκοσμίως, τα οποία ξεχωρίζουν, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες διακοπών.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν βρίσκονται στην Ισπανία (19), την Τουρκία (19), την Ελλάδα (12) και ακολουθούν προορισμοί, όπως η Βουλγαρία, το Μεξικό και οι Μαλδίβες.

Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Γεώργιος Ματσίγκος, διά αλληλογραφίας, λόγω των περιορισμών που ισχύουν. Ο κ. Ματσίγκος δήλωσε ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε όλο το προσωπικό που φροντίζει για τους επισκέπτες. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το ανθρώπινο δυναμικό του, το οποίο φροντίζει με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση, επιβράβευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. “Το νέο αυτό βραβείο, μας δίνει ώθηση ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά την φετινή δύσκολη σαιζόν, έχοντας ως στόχο πάντα την ποιότητα, την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την υψηλή παροχή υπηρεσιών!”

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top