Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εστίαση

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΑΣΚΚΕΔΙ για το πολύμηνο κλείσιμο στην εστίαση

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Μάρτιος 2021, 15:34

Τα μέλη του Σωματείου ζητούν την άμεση επαναλειτουργία της εστίασης, με αυστηρά πρωτόκολλα.


“Στα πλαίσια της εξοντωτικής επιχειρηματολογίας της κυβέρνησης, όσον αφορά τη λειτουργία της εστίασης, το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, η συρρίκνωση του κύκλου εργασιών του κλάδου μας, τα μηδαμινά έσοδα, το ψυχολογικό βάρος, η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, υποχρεώνει το Σωματείο μας, μέσω του νομικού μας παραστάτη δικηγόρου Αθηνών κ. Γεωργίου Λαφαζάνου, να κινητοποιηθεί άμεσα προς αποκατάσταση της αδικίας που υφιστάμεθα ως ζωτικές επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας”, σημειώνει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΚΕΔΙ).

“Τα μέλη του Σωματείου μας ασφυκτιούν και ζητούν την άμεση επαναλειτουργία, με αυστηρά πρωτόκολλα, για να μη χρειαστεί να ξανακλείσουμε.

Διαμηνύουμε προς την κυβέρνηση ότι πρωταρχικός στόχος μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και παραμένουμε προσηλωμένοι στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Επιθυμούμε τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας και δε θέλουμε να ζούμε με κρατικό χρήμα χάρη στις επιστρεπτέες προκαταβολές, που ουσιαστικά είναι δάνεια που υποχρεούμεθα να επιστρέψουμε.

Προς τούτο καλούμε τα μέλη μας σε συστράτευση και γνωστοποίηση της πρόθεσής μας στα μη μέλη του Σωματείου μας προκειμένου να ενδυναμώσουμε τον αγώνα μας, δεδομένου ότι σε ΟΥΔΕΜΙΑ πολιτική παράταξη ανήκουμε, από ΟΥΔΕΝΑΝ φορέα  χρηματοδοτούμεθα και είμαστε αυτόνομοι όσον αφορά την δραστηριότητά μας στον ζωτικό χώρο της εστίασης που απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους τους οποίους οφείλουμε να προστατεύσουμε.

Αγώνας λοιπόν και προσπάθεια για τη διασφάλιση των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top