Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οινοτουρισμός

Υποβάλλονται οι αιτήσεις για συμμετοχή στην Πράξη 'Οινογνωσία'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Μάρτιος 2021, 16:03

Η παρούσα 2η πρόσκληση αφορά τη συμμετοχή 507 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην Πράξη σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 161/472 /30.06.2020 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) που υλοποιεί την Πράξη με τίτλο “ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ” στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), καλεί εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης) από τις δέκα περιφέρειες της χώρας να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις επιδοτούμενες δράσεις κατάρτισης και πιστοποίησης της παραπάνω πράξης.

Σκοπός της Πράξης είναι η ενίσχυση της επαγγελματικής ικανότητας 981 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα μέσω της αναβάθμισης των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, στη βάση 5 θεματικών αντικειμένων (Γευσιγνώστης Οίνων, Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων, Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού, Στέλεχος Εξαγωγικού - Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων, Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων) διάρκειας 80 ή 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης. Όλα τα αντικείμενα κατάρτισης θα οδηγήσουν σε πιστοποίηση των αποκτηθέντων από τα προγράμματα προσόντων/ δεξιοτήτων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024.

Συγκεκριμένα, η παρούσα 2η πρόσκληση αφορά τη συμμετοχή 507 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στην Πράξη σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 161/472 /30.06.2020 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η αναλυτική 2η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, καθώς και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 ώρα 15:00 και λήγει τη Δευτέρα 15η Μαρτίου 2021 και ώρα 15:00.

Εξαιρούνται οι Περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Μακεδονίας και Κρήτης, για τις οποίες ο εγκεκριμένος αριθμός ωφελουμένων καλύφθηκε στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης. Όλα τα προγράμματα επιδοτούνται για τους συμμετέχοντες ανά ώρα κατάρτισης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top