Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines δρομολογεί αεροσκάφη Boeing 737-800 NG

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Μάρτιος 2021, 14:46

Το 737-800 NG της SIA θα έχει 12 θέσεις στην Business Class και 150 θέσεις στην Οικονομική Θέση.


Aπό τις 4 Μαρτίου 2021, η Singapore Airlines θα δρομολογήσει αεροσκάφη Boeing 737-800 NG σε πτήσεις προς το Πουκέτ (Ταϊλάνδη), προσφέροντας στους επιβάτες απρόσκοπτη εμπειρία στο δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης της SilkAir με τη μητρική εταιρεία.

Περισσότερα δρομολόγια της SilkAir θα ενσωματωθούν σταδιακά, καθώς εννέα αεροσκάφη 737-800 NG εντάσσονται στο στόλο της SIA. Αυτό θα επιτρέψει επίσης στη Singapore Airlines να χρησιμοποιήσει το αεροσκάφος σε δρομολόγια εντός του δικτύου της, ξεκινώντας από το Μπρουνέι αυτόν το μήνα. Η συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το οικονομικό έτος
2021/22.

Το 737-800 NG της SIA θα έχει 12 θέσεις στην Business Class και 150 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Οι επιβάτες τοπικών δρομολογίων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες εν πτήσει της Singapore Airlines όπως τη διεθνούς επιπέδου εξυπηρέτηση από το πλήρωμα καμπίνας της Singapore Airlines, τις ενισχυμένες επιλογές φαγητού και ποτού και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήση Kris World μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

“Η εισαγωγή του αεροσκάφους 737-800 NG θα προσφέρει πιο άνετη και απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες στα περιφερειακά μας δρομολόγια. Η συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines μας επιτρέπει επίσης να είμαστε ευέλικτοι όσο αφορά τη χρήση των αεροσκαφών και υποστηρίζει τη στρατηγική ανάπτυξης του στόλου και του δικτύου μας” λέει ο Goh Choon Phong, διευθύνων σύμβουλος της Singapore Airlines.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top