Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Απεβίωσε η ξενοδόχος Ντορίνα Σταθοπούλου-Παπαδάκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Μάρτιος 2021, 11:08

Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στον τόπο καταγωγής της Βυτίνα Αρκαδίας.


Η Ένωση Ξενοδόχων Αθήνας, Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑ-ΑΑ) ανακοίνωσε ότι έφυγε από τη ζωή η Ντορίνα Σταθοπούλου-Παπαδάκη, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια των ξενοδοχείων - μελών της ΕΞΑΑΑ Plaka Hotel, Hermes Hotel και Athens Center Square στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της ΕΞΑ-ΑΑ:
“Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε για την απώλεια της Ντορίνας Σταθοπούλου-Παπαδάκη, ιδιοκτήτριας και διευθύντριας των ξενοδοχείων - μελών της ΕΞΑΑΑ Plaka Hotel, Hermes Hotel και Athens Center Square των Αθηνών. Έφυγε χθες σε ηλικία μόλις 60 ετών μετά από πολυετή μάχη. Ή Ντορίνα, όπως την αποκαλούσαμε όλοι, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη ξενοδοχειακή και τουριστική οικογένεια. Δυναμική, πρωτοπόρος, δραστήρια και δημιουργική, αποτελούσε πρότυπο επαγγελματία στον Τουρισμό. Όραμά της ήταν να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες πάντα στις νεότερες τάσεις και άριστη φιλοξενία στα πρότυπα που κληρονόμησε από τους γονείς της – τον Όμηρο και την Λίτσα Σταθοπούλου, ξενοδόχων από τη δεκαετία του 1960.

Η Ντορίνα αγαπούσε πολύ την τέχνη, τη θάλασσα, το βουνό και τα ταξίδια. Σπούδασε γαλλική φιλολογία με μεταπτυχιακά στα παιδαγωγικά και τη φωτογραφία και δεν σταμάτησε ποτέ να εκμεταλλεύεται την κάθε στιγμή καθώς και να ανακαλύπτει κάθε γωνιά της γης.

Μεγάλη απώλεια για το σύζυγό της Γιώργο, τις κόρες της Χλόη και Δάφνη, την αδελφή της Μαριλένα, τις ανιψιές της Σοφία και Εβίτα και για όλους τους συναδέλφους, συνεργάτες και φίλους.

Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στον τόπο καταγωγής της Βυτίνα Αρκαδίας.

Το Προεδρείο, το Δ.Σ, η Διεύθυνση και όλοι οι συνεργάτες της Ένωσης εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Σταθοπούλου για την αγαπημένη σε όλους μας Ντορίνα. Καλό της ταξίδι!”

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top