Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Travel & Leisure: Στην Πάτμο, η καλύτερη μυστική ελληνική παραλία της Ευρώπης

Τατιάνα Ρόκου - 05 Μάρτιος 2021, 12:24

Στην τέταρτη θέση των 10 καλύτερων 'μυστικών' παραλιών της Ευρώπης διακρίνεται η Ψιλή Άμμος στην Πάτμο, ως η πρώτη μυστική ελληνική παραλία της Ευρώπης.


“Αποκαλυπτική” είναι η νέα λίστα με τις καλύτερες “μυστικές” παραλίες της Ευρώπης που ανακοίνωσε πρόσφατα το διεθνές ταξιδιωτικό περιοδικό “Travel & Leisure”. Μέλημα του έγκριτου μέσου ήταν να προτείνει στους εκατομμύρια αναγνώστες του από όλο τον κόσμο τις 10 καλύτερες “μυστικές” παραλίες της Ευρώπης που προσαρμόζονται στις ειδικές συνθήκες της εποχής και βρίσκονται μακριά από την κοσμοπλημμύρα.

Ανάμεσα σε ακτές από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Κροατία και την Κύπρο ξεχωρίζουν από τον μεγάλο ανταγωνισμό και δύο ελληνικές παραλίες, στην Πάτμο και τη Χαλκιδική. Στην τέταρτη θέση διακρίνεται η Ψιλή Άμμος στην Πάτμο, ως η πρώτη μυστική ελληνική παραλία της Ευρώπης σύμφωνα με τη δημοφιλή λίστα. Σχετικά με την Πάτμο, η ταξιδιωτική συντάκτρια προτρέπει τους αναγνώστες της να επισκεφΘούν το  ιερό νησί της Αποκάλυψης και να κολυμπήσουν στα ρηχά εξωτερικά νερά της παραλίας, να αφεθούν στο ήλιο και τη φύση του νησιού και να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, μακριά από τα πλήθη.Η παγκόσμια αυτή διάκριση επιβεβαιώνει, σύμφωνα με Δήμο Πάτμου και της Επιτροπής Τουρισμού το νέο τεκμηριωμένο σχέδιο τουριστικών δράσεων που δρομολογούνται με εικονικές εκθέσεις, ψηφιακά workshop με επαγγελματίες, ηλεκτρονικές παρουσιάσεις και στοχευμένες επαφές με δημοσιογράφους παγκοσμίου βεληνεκούς, ώστε να αναδειχθούν ειδικά τουριστικά “προϊόντα” που συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής, όπως δραστηριότητες, φυσιολατρία, island hopping, γαστρονομία και επίσκεψη σε θρησκευτικά και ιστορικά μνημεία.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα του Travel & Leisure με τις καλύτερες “μυστικές” παραλίες της Ευρώπης:

  1. San Giovanni di Sinis, Sardinia, Ιταλία
  2. Praia da Ilha de Tavira, Algarve, Πορτογαλία
  3. Sa Riera, Costa Brava, Ισπανία
  4. Psili Ammos, Πάτμος, Ελλάδα
  5. Argèles-sur-Mer, Languedoc, Γαλλία
  6. Latchi, Polis, Κύπρος
  7. Cala Saladeta, Ibiza, Ισπανία
  8. Sveti Jakov, Dubrovnik, Κροατία
  9. Aretes, Halkidiki, Ελλάδα
  10. Limeuil, Dordogne, Γαλλία

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top