Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Προβολή της Κορίνθου και των κρασιών της Νεμέας στη Σουηδία

Τατιάνα Ρόκου - 08 Μάρτιος 2021, 11:55

20σέλιδο αφιέρωμα σε Αθήνα, Λουτράκι, Κόρινθο, Βραχάτι Κορινθίας και Νεμέα, που συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατ. views.


Το ελληνικό κρασί της Νεμέας, η παραδοσιακή κουζίνα, αλλά και το φυσικό κάλος του Νομού Κορίνθου, έχουν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα (σελ. 34 έως και 53) του σουηδικού online περιοδικού “COUNTRYSMART”, όπως και στο αντίστοιχο έντυπο ετήσιο περιοδικό πολυτελείας, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για προβολή, που προέκυψε σε συνέχεια ταξιδίου εξοικείωσης, που οργάνωσε ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας (24-28/09/2019) σε Αθήνα, Λουτράκι, Κόρινθο, Βραχάτι Κορινθίας και Νεμέα, με σκοπό την προβολή προορισμών που συνδυάζουν τη γαστρονομία, τον ιαματικό τουρισμό αλλά και της φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχαν τόσο οι ιδιοκτήτες Kristina Froling και Lars Ottoson του περιοδικού, όσο και συνεργάτες του δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία.

Το συγκεκριμένο 20σέλιδο αφιέρωμα για τους προαναφερόμενους προορισμούς, συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατ. views.

Η μεγάλη αναγνωσιμότητα του θέματος, αλλά και η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του περιοδικού, να εντάξουν ένα απόσπασμα 7 σελίδων, από το online αφιέρωμα του 2019, στην πολυτελή ετήσια έκδοση των 238 σελίδων, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία φέτος και η οποία κυκλοφόρησε τέλος Φεβρουαρίου 2021.

Το ηλεκτρονικό περιοδικό COUNTRYSMART Σουηδίας έχει θεματολογία lifestyle, interior design, tourism, country life, Gastronomy, όπου -μέσω μηνιαίας συνδρομής- είναι προσβάσιμες 140.000 εκδόσεις σε Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία και με περισσότερα από 99 εκατ. views.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top