Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ξεκινά σήμερα, 9 Μαρτίου, η διαδικτυακή ITB Berlin

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάρτιος 2021, 09:51

'Return to Greece: The journey to revive a unique experience has just started', είναι το θέμα της συνέντευξης Τύπου του Έλληνα υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, σήμερα στις 2 το μεσημέρι.


Ξεκινά σήμερα η διαδικτυακή ψηφιακή Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου ΙΤΒ (9-12 Μαρτίου), η οποία παραδοσιακά αποτελεί “βαρόμετρο” ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής αγοράς και φέτος πραγματοποιείται ψηφιακά λόγω της πανδημίας.“Return to Greece: The journey to revive a unique experience has just started”, είναι το θέμα της συνέντευξης Τύπου του Έλληνα υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, σήμερα στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) στο πλαίσιο της ΙΤΒ.

Κατά της διάρκεια της έκθεσης, ο υπουργός Τουρισμού έχει προγραμματίσει σειρά επαφών με εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών της Ευρώπης αλλά και διεθνών φορέων του τουρισμού. Στις επαφές αυτές, αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση θέματα που σχετίζονται με την μετακίνηση των πολιτών, τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό αλλά και τις εξελίξεις σχετικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Φέτος στο  ψηφιακό περίπτερο του ΕΟΤ θα βρίσκονται 250 συνεκθέτες, ανάμεσα στους οποίους 50 ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στην στην αγορά της Γερμανίας, 80 τουριστικά γραφεία, αλλά και 40 περιφέρειες και δήμοι της χώρας μας.

Ο επίσημος “πολιτιστικός εταίρος” της φετινής ΙΤΒ είναι το κρατίδιο της Σαξονίας και έχουν προγραμματιστεί παρουσιάσεις για θέματα όπως ο Τουρισμός Περιπέτειας, ο Ιατρικός Τουρισμός, ο Τουρισμός Πολυτελείας, ο Τουρισμός για τους Νέους και η τεχνολογία στην υπηρεσία του Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top