Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Καθίσματα αναμονής SATO σε όλα τα αεροδρόμια της Fraport Greece

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάρτιος 2021, 13:52

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, του οποίου η αξία για τη SATO ανήλθε στα 1.347.097 ευρώ, με διάρκεια υλοποίησης τρία χρόνια.


Η εταιρεία SATO ανακοινώνει την ολοκλήρωση της υλοποίησης του έργου για τον εξοπλισμό των νέων περιφερειακών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής. Η ανάθεση έγινε το 2018 από την εταιρεία Intrakat για λογαριασμό της εταιρείας Fraport Greece και αφορά την εγκατάσταση όλων των καθισμάτων αναμονής σε 14 εθνικά περιφερειακά αεροδρόμια: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ζάκυνθος, Χανιά, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Άκτιο, Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Σάμος, Σκιάθος και Μυτιλήνη

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών στην Ελλάδα του οποίου η αξία για τη SATO ανήλθε στα 1.347.097 ευρώ, με διάρκεια υλοποίησης τρία χρόνια.Στα πλαίσια της ανανέωσης των αεροδρομίων η SATO συνέβαλε στην υλοποίησή τους με καινοτόμα προϊόντα τα οποία καλύπτουν όλα τα διεθνή standards βάσει των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του έργου.

Τα καθίσματα αναμονής της σειράς FLY2D καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, ενώ με τη λιτή και μοντέρνα αισθητική τους δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στους χώρους αναμονής των αεροδρομίων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top