Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Koukoumi Hotel διακρίνεται στα Vegan Awards
Ξενοδοχεία

Το Koukoumi Hotel διακρίνεται στα Vegan Awards

Ακόμη, το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV Austria CoVid Shield, στο ανώτατο επίπεδο 'Principal'.

Το Koukoumi Vegan Hotel, κατά την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, κατάφερε να αποσπάσει δυο βραβεία στην πρώτη απονομή βραβείων, Vegan Awards 2020, που διοργάνωσε η εταιρεία Bousias Communications. Στην κατηγορία “Vegan Hotel of the Year”, κατέκτησε την πρώτη θέση και στην κατηγορία Services απέσπασε την υψηλότερη θέση με το Platinum βραβείο.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση και ανάδειξη των εταιρειών που προάγουν έναν vegan τρόπο ζωής, ο οποίος έχει ως γνώμονα την αγάπη για τα ζώα και απορρίπτει την εκμετάλλευση, κακοποίηση ή θανάτωσή τους για φαγητό, ρουχισμό, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή βοηθούν στη διαμόρφωση μέρα με τη μέρα μιας νέας αγοράς και κατ’επέκταση στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας θέτοντας σε πρώτο πλάνο διαφορετικές ηθικές αξίες.

Την αξιολόγηση των Vegan Awards 2020 ανέλαβαν 40 διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, θεσμικοί παράγοντες, επιστήμονες, επαγγελματίες και δημοσιογράφοι, υπηρετώντας, ο καθένας από την δική του σκοπιά, τον βιγκανισµό.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών.

Πιστοποίηση του Koukoumi Hotel με Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield από την TÜV Austria
Ακόμη, το Koukoumi Vegan Hotel ολοκλήρωσε με επιτυχία το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV Austria CoVid Shield, στο ανώτατο επίπεδο “Principal”. H συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επισφραγίσει την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και απολύμανσης σύμφωνα με τις επιταγές και οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με παρόχους υγείας, νοσοκομεία αναφοράς για COVID-19, φαρμακεία κ.λπ. Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί για τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας και τις αποστάσεις και φορούν προστατευτικές μάσκες και γάντια. Όλοι οι χώροι εσωτερικοί και εξωτερικοί απολυμαίνονται καθημερινά, ενώ αντισηπτικά βρίσκονται στα δωμάτια και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Στο εστιατόριο τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ τα γεύματα σερβίρονται σε εξωτερικό χώρο. Τέλος, το Koukoumi Vegan Hotel, με γνώμονα τη ρευστότητα των καταστάσεων λόγω της πανδημίας και κατανοώντας τη δυσκολία του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, προσφέρει στους πελάτες του τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, αναφορικά με τις κρατήσεις. Με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν το ξενοδοχείο Hotel δίνει τη δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης μιας κράτησης εντός 14 ημερών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024