Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Greek Panorama Virtual: Τρίτη εκδήλωση, με διασύνδεση με Σκανδιναβία, Γαλλία, και Ελβετία

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάρτιος 2021, 09:23

Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις κάθε μήνα μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ενώ τα ηλεκτρονικά της περίπτερα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών της όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο.


Στις 18 Μαρτίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η tρίτη υβριδική εκδήλωση της έκθεσης Greek Panorama Virtual που είναι υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ και όλων των τουριστικών φορέων της χώρας, με διασύνδεση με την Σκανδιναβία, τη Γαλλία, και την Ελβετία, με τη συμμετοχή του Euronews και τον δημοσιογράφο Damon Embling, προβάλλοντας τη χώρα μας σε 15 χώρες της Ευρώπης. Σε αυτήμ την εκδήλωση τιμώμενες περιοχές είναι ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, και ο Δήμος Ρεθύμνης, ενώ παρουσίαση θα κάνει η Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών προβάλλοντας το τουριστικό πρόσωπο της πρωτεύουσας. Επίσης, η πρωινή συνεδρία είναι αφιερωμένη στις αερομεταφορές και τον Οινοτουρισμό, όπου ζωντανά στο στούντιο θα ανοιχθούν κρασιά από τη Σάμο, το Ρέθυμνο, και τον Αττικό Αμπελώνα. Όλες οι εκδηλώσεις βρίσκονται βιντεοσκοπημένες στο youtube κανάλι της έκθεσης και αποτελούν σημείο αναφοράς για την πορεία του ελληνικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη έκθεση Greek Panorama που για σειρά ετών πρόβαλε την Ελλάδα στο εξωτερικό με διοργανώτρια εταιρεία τη North Events έγινε υβριδική και κάθε μήνα διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στούντιο της εταιρείας Podimatas SA υβριδικές εκδηλώσεις όπου παρουσιάζονται διάφορες θεματικές μορφές τουρισμού, γίνονται διασυνδέσεις με τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, και με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους από επιλεγμένες χώρες που είναι και οι κύριες πηγές εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα. Αυτήν τη φορά η έκθεση γυρίζει στη γενέτειρα της χώρα τη Σουηδία όπου θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων και μεγάλα τουριστικά γραφεία της χώρας που θα μας δώσουν τη δική τους προοπτική για τις κρατήσεις στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι. Στην πρώτη μάλιστα υβριδική εκδήλωση που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου 2021 στο στούντιο παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ έγινε ζωντανή διασύνδεση με την Πολωνία και τη Βρετανία.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που παρόλες τις αντιξοότητες στην γενική οικονομία και ειδικότερα στον κλάδου του τουρισμού, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε σε επικοινωνία την Ελλάδα με τις κυριότερες αγορές της. Θα συνεχίσουμε προβάλλοντας και άλλους προορισμούς και δημιουργώντας περισσότερα περίπτερα που θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών μας από όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της North Events κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης και πρόεδρος Ελλάδας και Κύπρου της ASTA, American Society of Travel Agents.

“Θεωρούμε ότι οι υβριδικές εκθέσεις θα συνεχίσουν να υφίσταται στο μέλλον και θα γνωρίσουν άνθιση γιατί θα εξοικονομούν μεγάλα κόστη στην επικοινωνία των τουριστικών στελεχών, ενώ η Greek Parorama Virtual που θα υφίσταται όλο το χρόνο δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας άμεσα και συνεχώς μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών της” δήλωσε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, γενική διευθύντρια της Travel Media Applications Ltd που συνδιοργανώνει την έκθεση.

Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις κάθε μήνα μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ενώ τα ηλεκτρονικά της περίπτερα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών της όλο το χρόνο και όλο το 24ωρο, γεγονός που αποτελεί και μια από τις βασικές της καινοτομίες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top