Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Παρουσία του Skiathos Palace Hotel στην ΙΤΒ 2021

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάρτιος 2021, 10:51

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέσω της προσαρμοσμένης ψηφιακής πλατφόρμας και του εικονικού περιπτέρου του Skiathos Palace, οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με συνεργάτες και επαγγελματίες του τουρισμού.


Το ξενοδοχείο Skiathos Palace, με συνεχή παρουσία σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις της τουριστικής αγοράς, συμμετέχει στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin – NOW 2021 (Virtual) από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021. Το ξενοδοχείο συμμετέχει στην έκθεση, ως συνεκθέτης στο εικονικό περίπτερo του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μέσω της προσαρμοσμένης ψηφιακής πλατφόρμας και του εικονικού περιπτέρου του Skiathos Palace, οι εκπρόσωποι του ξενοδοχείου θα πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις με συνεργάτες και επαγγελματίες του τουρισμού, δίνοντας τη δυνατότητα παρουσίασης, προώθησης και προβολής του Skiathos Palace και του νησιού της Σκιάθου γενικότερα στο διεθνές κοινό.

Το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου. Η ξενοδοχειακή μονάδα, αμφιθεατρικά κτισμένη, με κήπους και θέα την παραλία των Κουκουναριών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης, συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη διακριτική διακόσμηση. Το ξενοδοχείο διαθέτει 258 δωμάτια και σουίτες όλα διακοσμημένα με διακριτικά χρώματα, χαρακτηριστικά της παραδοσιακής νησιώτικης απλότητας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top