Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair ξεκινά τρία νέα δρόμολόγια και επιπλέον πτήσεις από Βρετανία προς Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάρτιος 2021, 12:15

Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Stansted προς Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Πρέβεζα από 1η Ιουλίου και πέντε επιπλέον πτήσεις κάθε εβδομάδα από Μπέρμιγχαμ, Ανατολικά Μίντλαντς, Μάντσεστερ, Σάουθεντ και Στάντστεντ προς Κέρκυρα και Ρόδο.


Η Ryanair ανακοίνωσε τρία νέα δρομολόγια και επιπλέον πτήσεις σε άλλα πέντε δρομολόγια μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδας για αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου:

Νέα δρομολόγια

 

Επιπλέον πτήσεις

Πτήσεις

Πτήσεις/εβδομάδα

 

Πτήσεις

Πτήσεις/εβδομάδα

Πρέβεζα – Stansted

2

 

Birmingham – Κέρκυρα

3 (+1)

Stansted – Ζάκυνθος

2

 

Κέρκυρα – East Midlands

3 (+1)

Stansted – Σαντορίνη

2

 

Κέρκυρα – Manchester

3 (+1)

 

 

 

Κέρκυρα – Southend

3 (+1)

 

 

 

Stansted – Ρόδος

3 (+1)


Ο “οδικός χάρτης” του Ηνωμένου Βασιλείου για το άνοιγμα των αεροπορικών ταξιδιών, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού, δίνει στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου την εμπιστοσύνη ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια θα είναι δυνατά. ύστερα από την ανακοίνωση ότι οι τουρίστες* είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα από τις 14 Μαΐου, οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση από το αεροδρόμιο Stansted προς Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Πρέβεζα, πετώντας με χαμηλούς ναύλους και με την επιλογή να επωφεληθούν από το “μηδενικό τέλος” της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων τους. Η Ryanair πρόσθεσε επίσης πέντε επιπλέον πτήσεις κάθε εβδομάδα από Μπέρμιγχαμ, Ανατολικά Μίντλαντς, Μάντσεστερ, Σάουθεντ και Στάντστεντ προς την Κέρκυρα και τη Ρόδο.

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές, περισσότερα δρομολόγια και επιπλέον πτήσεις προς την Ελλάδα για τους πελάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι. Το επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού της βρετανικής κυβέρνησης δίνει στους πελάτες την εμπιστοσύνη ότι τα ταξίδια θα είναι δυνατά αυτό το καλοκαίρι. Οι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν τώρα να επιλέξουν από περισσότερα από 20 δρομολόγια (συμπεριλαμβανομένων τριών που ανακοινώθηκαν τώρα) και 5 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις σε χαμηλές τιμές προς ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.

Έχοντας υπόψη ότι οι περιορισμοί λόγω COVID αλλάζουν τακτικά, η Ryanair επιτρέπει τώρα έως και δύο δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας πτήσης σε όλες τις κρατήσεις, σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων. Οι πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις για μια απόδραση, γνωρίζοντας ότι εάν πρέπει να αναβάλουν ή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους, μπορούν να το κάνουν με το ‘Zero Change Fee’ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top