Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήThe Pine Estate: Νέα πρόταση διαμονής στις Σπέτσες με την υπογραφή του Poseidonion Grand Hotel
Ξενοδοχεία

The Pine Estate: Νέα πρόταση διαμονής στις Σπέτσες με την υπογραφή του Poseidonion Grand Hotel

Παραδοσιακή κατοικία στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, με 5 αυτόνομα δωμάτια με μπάνια (φιλοξενεί έως και 12 άτομα), τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτό 'διάλογο' με τον περιβάλλοντα χώρο, τον κήπο ή την infinity πισίνα, ενώ διατίθεται και ένας πλήρως ανεξάρτητος ξενώνας για δύο άτομα δίπλα από το κεντρικό οίκημα.

Μια καινούργια προσθήκη στην “οικογένειά” του καλωσορίζει φέτος το Poseidonion Grand Hotel συστήνοντας μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας για όσους αναζητούν απόλυτη αυτονομία και ιδιωτικότητα.

Σε ένα καταπράσινο ακρωτήρι στην κοσμοπολίτικη περιοχή της Αγίας Μαρίνας, το Pine Estate φωλιάζει ανάμεσα σε πεύκα, ελαιόδεντρα, φοίνικες και κυπαρίσσια σε μια έκταση, η οποία ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον και την 360o πανοραμική θέα που απλώνεται από τα νησάκια της Σπετσοπούλας, του Τρίκερι και του Αγίου Ιωάννη έως και την Ύδρα.

Το Pine Estate αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες αλλά και παρέες φίλων που επιθυμούν έναν συνδυασμό ιδιωτικότητας και προσωποποιημένων υπηρεσιών από την ομάδα του Poseidonion Grand Hotel. Το άλλοτε κυνηγετικό καταφύγιο μετατράπηκε και από φέτος θα υποδέχεται τους επισκέπτες της με την υπογραφή του Ποσειδωνίου.

Παράλληλα, η ξεχωριστή τοποθεσία του Pine Estate, το οποίο δεσπόζει στο ακρωτήρι πάνω από την παραλία Paradise Beach Spetses, βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη φύση.

Η παραδοσιακή βίλα δεσπόζει ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Η κύρια κατοικία διαθέτει 5 αυτόνομα δωμάτια με μπάνια (φιλοξενεί έως και 12 άτομα), τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτό “διάλογο” με τον περιβάλλοντα χώρο, τον κήπο ή την infinity πισίνα, ενώ διατίθεται και ένας πλήρως ανεξάρτητος ξενώνας για δύο άτομα δίπλα από το κεντρικό οίκημα.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο καθιστικοί χώροι, home office με όλες τις ανέσεις για εργασία εξ΄αποστάσεως, πισίνα, εξωτερικό bar, bbq, yoga terrace και εξωτερικοί καθιστικοί χώροι με άπλετη θέα στο Σπετσιώτικο τοπίο. Επιπλέον, το Pine Estate διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό για επισκέπτες κάθε ηλικίας και κάθε εποχή του χρόνου (πιάνο, παράθυρα με σίτες, ΤV, Wi-Fi, σταθερή γραμμή τηλεφώνου, πολυτελή amenities), ενώ μια σειρά concierge υπηρεσιών από τους συνεργάτες του Poseidonion Grand Hotel εγγυώνται μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας.

Το Pine Estate αποτελεί και μια ξεχωριστή επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις -από ένα ιδιωτικό δείπνο ή ένα πάρτι μεταξύ φίλων, ένα bachelor πάρτι ή ένα οικογενειακό pre-wedding δείπνο μέχρι έναν ρομαντικό γάμο ή μια ειδυλλιακή βάπτιση. Παράλληλα, το γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται δίπλα στο κτήμα και είναι άμεσα προσβάσιμο μέσω ενός μικρού μονοπατιού θα φιλοξενήσει ιδανικά κάθε τελετή.

Οι επισκέπτες του Pine Estate θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στις Σπέτσες, και την ευρύτερη περιοχή μέσα από tailor made προτάσεις που θα οργανώσει η ομάδα του Poseidonion Grand Hotel. Από τον γύρο του νησιού με ιδιωτικό καΐκι ή yacht, εξορμήσεις σε μυστικά κολπάκια και πανέμορφες παρθένες παραλίες μέχρι ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς όπως η Ύδρα και οι ακτές της Πελοποννήσου, οι φιλοξενούμενοι θα εξερευνήσουν την περιοχή με τον καλύτερο τρόπο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024