Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας παρούσα στη ψηφιακή έκθεση τουρισμού του Ισραήλ IMTM 2021

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Μάρτιος 2021, 11:02

Παρουσία της Ένωσης, για περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος των Ισραηλινών προς τη Μαγνησία και τις Σποράδες καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Μετά την ψηφιακή παρουσία της στις εκθέσεις της Ρουμανίας (TTR Romania) και της Γερμανίας (ITB Berlin), η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας είναι παρούσα και στη μεγάλη ψηφιακή έκθεση τουρισμού του Ισραήλ IMTM 2021 (15 Μαρτίου έως 16 Ιουνίου 2021, Τελ Αβίβ), σε άριστη συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου.

“Στόχος μας σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό και τα ξενοδοχεία, πραγματοποιείται ακόμη μια ενέργεια για την τόνωση του κλάδου και την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος των Ισραηλινών προς τη Μαγνησία και τις Σποράδες καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και για την δημιουργία προϋποθέσεων άμεσης συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, με αμοιβαία οφέλη. Για την πατρίδα μας η τουριστική αγορά του Ισραήλ είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Το 2019 φιλοξενήσαμε πάνω από 700.000 Ισραηλινούς επισκέπτες”, αναφέρει η Ένωση.

“Συνεχίζουμε να είμαστε διαρκώς ενεργητικά παρόντες, έστω και ψηφιακά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις του τουρισμού, εκπροσωπώντας τα μέλη μας, τους συνεργάτες μας και κυρίως την περιοχή μας, με στοχευμένη προβολή του προορισμού της Μαγνησίας και ευρύτερα της Θεσσαλίας. Ευχαριστούμε το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τους Δήμους Βόλου και Ζαγοράς- Μουσείου για την άψογη συνεργασία”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top